Paragon Drive Copy Professional Edition indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Paragon Drive Copy Professional Edition
   Paragon Drive Copy Professional Edition
  Boyutu : 11.5 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Paragon Software Group
  Ekleme Tarihi : 13-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, bilgisayarda bulunan tüm sabit disklerin yedeğini almak için tasarlanmıştır. Aynı zamanda yazılım, kullanıcıya kolaylık sağlamak için işlem esnasında yol gösterici sihirbazlar koymuştur. Yazılımın SCSI, FireWire, IEEE 1394, USB 1.0 ve USB 2.0 desteği ile sabit disklerde FAT ve NTFS desteği bulunmaktadır. İşletim sistemi olarak yazılım, windows 95`ten windows 2003`e kadar desteklemektedir.

Kullnaıcıların zaman zaman sabit diske kaydettikleri yazılım, veri, dosya veya dokümanlarında kayıplar meydana gelmekte, bu da kullanıcıları kayıpların önem derecesine göre bir hayli zor duruma sokmaktadır. Öyle anlar olur ki, kullanıcılar geçmiş zamanda sabit diske kaydetmiş oldukları dokümanları kaydettiklerinden emin oldukları halde arayıp bulamazlar. Böyle zamanlarda çeşitli yazılımlara başvursalar da, kaydetmiş oldukları verilere ulaşamayabilirler. Bu durumda ise en etkili yöntem, verileri bir CD`ye kaydetmek olacaktır. Ama nereye kadar? Bazı dokümanlar vardır ki, aylarca emek verilmiş ve en az 5-6 CD yeri kaplamaktadır ve üstelik bölünemez durumdadırlar. İşte bu gibi durumlarda asıl etkili yöntem sabit disklerin yedeğini almak yani kopyalamaktır. Bir diğer husus ise kopya sonrasında sabit diskte fazla yer kaplamamasıdır.

Yazılım sabit diskten sabit diske kopya yapabildiği gibi, yeniden şekillendirme metodu ile de kopya yapabilmektedir. Yazılımın desteklediği sistemler ve sabit diskler arasında; P-ATA (IDE), S-ATA (SATA), SCSI SABİT disk, FireWire, IEEE1394, USB 1.0, USB 2.0, ZIV, Jazz sabit disk, NTFS sistemde Windows NT, 2000, XP ve 2003, NTFS sistemde dosya ve klasörleri sıkıştırma ve şifreleme, FAT16, FAT32, NTFS, Ext2 FS, Ext3 FS, Reiser FS, HPFS dosya sistemlerine destek vermektedir. Yazılım ayrıca, Windows 95, 98, Me işletim sistemlerini de desteklemektedir.

ÖZELLİKLER:
  • Yazılım yukarıda sayılan sistemleri şifreleyerek kopyalama tekniğine sahiptir. Bu da dokümanlara başka kişilerin erişimini engellemekte ve kullanıcıyı koruma altına almaktadır.
  • Yeniden şekillendirilmiş silinmeyen sabit disk bölmesi kontrol dosyası, sistemi bütünlüğü değişmesi, güvenlik kimliği değişmesi, sabit disk bölmesi teknolojileri ile kullanıcı disk kopyasını diske kopya edebilmektedir.
  • Tüm bu yeniliklerde yazılım kullanıcıya yol gösterici sihirbaz yardımı ile kolaylık sağlamaktadır.
  • Yazılımla kullanıcı sabit disk bölme etiketini (Hacim etiketi) değiştirebilmektedir.
  • Yazılım sabit diskleri biçimleyebilmekte ve silebilmektedir. Bunları yaparken sabit disklerin yedeğini de alabilmektedir.
  • Yazılımın sabit disklerde desteklediği hacim büyüklüğü sınırsızdır (500 GB dahil).
  • Sabit diskleri optimize ederek daha süratli ve sağlıklı çalışmalarını sağlamaktadır.
  • Güvenlik tanımlayıcı özelliği ile kopya işlemini hızlandırmaktadır.
  • Sabit disk kopyalama esnasında sabit diskte yer tutan ve işe yaramayan dosyaları ayırma özelliğine sahiptir.
  • Yazılımın kendiliğinden güncelleme özelliği mevcuttur.
  • Sistem dosyası kontrol özelliği ile kaza eseri dosya sisteminizin silinmesini önlemekte ve sistemi koruyarak optimize etmektedir.

    Anahtarlar:Paragon Drive Copy Professional Edition indir,Paragon Drive Copy Professional Edition download,Paragon Drive Copy Professional Edition indir,Paragon Drive Copy Professional Edition çek,Paragon Drive Copy Professional Edition,Paragon Drive Copy Professional Edition mp3,Paragon Drive Copy Professional Edition şarkı sözü,Paragon Drive Copy Professional Edition film indir,Paragon Drive Copy Professional Edition film,Paragon Drive Copy Professional Edition açıklama,Paragon Drive Copy Professional Edition bul,Paragon Drive Copy Professional Edition video,Paragon Drive Copy Professional Edition bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Paragon Drive Copy Professional Edition
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    ShutDown
    Trash it!
    Microsoft PowerToys for W
    ODAK Programları için VGA
    LockIt!
    FSI - Free Disk Info
    DriverMAGIC
    Advanced StartUp Manager
    Application Mover
    WhoLockMe
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır