Paragon Partition Manager Personel Edition indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Paragon Partition Manager Personel Edition
   Paragon Partition Manager Personel Edition
  Boyutu : 20.7 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Paragon Software Group
  Ekleme Tarihi : 14-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, sabit disklerin yedeğini alarak, tüm sürücülerin bölme işlemini sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yapmaktadır. Bununla yetinmeyen yazılım, sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalışmasını sağlamaktadır. Bölme işlemini veri kaybı olmadan ve tamamen işletim sisteminden izole ederek yapmaktadır.

Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er yada geç karşılaşır. Kullanıcılar çoğu zaman bilgisayarlarını yeniden kurmak zorunda kaldıklarında, işletim sistemi dahil tüm veri ve yazılımlarını tek tek kurmaktadırlar. Bazı şirketler bu iş için yazılım geliştirseler de çoğu zaman tam ve verimli sonuca ulaşmak mümkün olmamaktadır. Yedekleme yazılımlarında veriler, kurulumda bulunan sistem yazılımları, sonradan kurulan yazılımlar ve diğer yardımcı yazılımlarda kayıplar meydana gelmekte, bu ise kullanıcı için bu yazılımları tekrar kurma anlamına gelmektedir. Sonuçta böyle yazılımlar sadece bilgisayarı kurarken kurulumda harcanan zamanı kısaltmaktan başka kullanıcıya bir şey sağlamamaktadır.

Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanıcı sabit diski bölme zorunluluğu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazılımlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyacı duyar ve bunu % 100 kayıpsız yapacak bir yazılıma ihtiyacı varsa?

Yazılım, disk kaynaklarını optimum bir şekilde tahsis etmekte, bilgisayarınızda işletim sistemlerini etkili bir şekilde yönetmektedir. Bölme işleminde kullanıcıya yol gösteren sihirbazlar kolaylık sağlamakta, güvenilir bir şekilde sabit diski, bir vaya birkaç sabit disk yönetimi şeklinde bölmektedir. Yazılım sabit disk büyüklüğünü optimize ederek daha iyi ve verimli bir sabit disk kullanılmasını sağlamaktadır. Bölme işlemini veri kaybı olmadan yapmaktadır. Bootable cd ile bozulmuş işletim sistemini tamir edebilmektedir.

Özellikler:
  • Özgün UFSD teknolojisi ile, sabit diskinizde herhangi bir bölümü gözden geçirebilektedir.
  • Hacim gezgini aracı, herhangi bir dosya değişmesini, kopya dosyaları ve klasörleri, gizli ve adsız bölmeleri inceleyebilmektedir.
  • Yazılım, yeni-yeniden şekillendirme teknolojiyle, NTFS işletim sisteminde [rebooting] Windows olmadan bölme yapmak imkanı sağlamaktadır.
  • Özgün akıllı bölme teknolojisi ile, hemen hemen tüm hard diski bölmek için, verinin tek bir baytını bile kaybetmeden operasyonlarla bölmektedir.
  • Yenilikçi BTE teknolojisi ile, görünüm modunu değiştirmeden sabit disklere biçim vermektedir.
  • Yazılım, sistem bölmesiyle operasyon yapmak için disket veya cd`den bilgisayarı kurmak zorunda bırakmamaktadır.
  • Bölme yönetmeni, windows algoritmaları ile uyumlu olan kendi algoritmalarını kullanmaktadır.
  • Yazılım, işletim sisteminden tamamen izole edilir ve ayrı ayrı çalışabilir.
  • Çabuk kopya modu, varsayılan olarak kullanılmaktadır. Bu mod yazılımında, kopya edilecek sektörler, veri saklama sektörleri ön plandadır.
  • Kötü kopya modu, kullanılmamış olan ve kaynak bölme/sabit diskin tüm sektörlerini kopya edebilmektedir. Bu mod, kullanıcıya bölme-bounded yazılımla, bölme/sabit diskleri kopya etmek için yararlıdır. Yazılımları kopya edebilmekte veya herhangi bir dosya sisteminin bölünmesini sağlayabilmektedir.
  • Fonksiyonu yeniden şekillendirmeye müsaittir. Bölme durumunda hedef bölmesi büyüklüğünü değiştirebilirsiniz.
  • Sabit disk bölme büyüklüklerinin değişimi, hedef sabit disk büyüklüğüne göre mümkündür.
  • Sabit disk`te oluşan kötü alanları izole edebilme veya onarabilme yeteneğine sahiptir. Ancak bu onarma % 100 anlamda olmamaktadır. Kötü alanları izole ederek sabit diskin verimli ve yüksek kapasite ile kullanılmasına olanak sağlamaktadır.

    NOT: Yazılım demo sürümünde yukarıda bahsedilen işlemleri kısıtlamalı olarak yapmaktadır.

    NOT 2: Yazılımın Professional sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

    Anahtarlar:Paragon Partition Manager Personel Edition indir,Paragon Partition Manager Personel Edition download,Paragon Partition Manager Personel Edition indir,Paragon Partition Manager Personel Edition çek,Paragon Partition Manager Personel Edition,Paragon Partition Manager Personel Edition mp3,Paragon Partition Manager Personel Edition şarkı sözü,Paragon Partition Manager Personel Edition film indir,Paragon Partition Manager Personel Edition film,Paragon Partition Manager Personel Edition açıklama,Paragon Partition Manager Personel Edition bul,Paragon Partition Manager Personel Edition video,Paragon Partition Manager Personel Edition bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Paragon Partition Manager Personel Edition
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    CleanUp!
    Paragon Drive Backup Ente
    ZVolume Pro
    TestCPU
    Startup Delayer
    Xteq GetOSVersion
    Windows XP Service Pack 1
    XP Hidden Application Int
    MemoryBoost pro
    DriverMAGIC
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır