ParetoLogic Anti-Spyware indir,download,yükle - Güvenlik - Gizlilik - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Güvenlik - Gizlilik » ParetoLogic Anti-Spyware
   ParetoLogic Anti-Spyware
  Boyutu : 4.85 Mb
  Kullanım Süresi : 30/40 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : ParetoLogic Inc.
  Ekleme Tarihi : 22-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
ParetoLogic Anti-Spyware, gerçek-zamanlı koruma özelliğine sahip bir casus engelleme yazılımıdır. İnternet üzerinden sisteminize sızmaya çalışan ve özel verilerinizi çalarak izinsiz bilgi toplayan casus yazılımlar güvenliğiniz için büyük tehdit oluşturmaktadır. Hangi sitelere girdiğinizi, bu sitelerde ne tür işlemler yaptığınızı hatta kullandığınız şifreleri dahi ele geçirme amacı taşımaktadırlar. İnternet tarayıcınızın ayarlarını değiştirme, başlangıç sayfanızı zararlı bir internet sitesine girmenizi sağlamak amacıyla yeniden oluşturma, istemediğiniz sitelere yönlendirme gibi işlemler de yapabilmektedirler.

ParetoLogic Anti-Spyware, yukarıda sayılan tüm bu olumsuz etkilerin önüne geçmek amacıyla sisteminizi her an denetim altında tutmakta, casus yazılımları sisteminize girmeden etkisiz hale getirmektedir. Sisteminizde önceden bulaşmış casus yazılımları ise "Hızlı Tarama" (Quick Scan) ve "Tam Tarama" (Full Scan) özellikleri ile tespit etmekte ve bulduğu zararlıları sisteminize zarar vermeden temizleyebilmektedir. Sahip olduğu casus yazılım algılama veritabanını son çıkan zararlılara karşı koyabilmeniz için güncelleme desteği de sunmaktadır.

İnternet üzerinden gelen tehlikeleri ve yerel olarak Windows işletim sisteminden çıkan sorunları algılayıp engellemek için iki ayrı izleme aracına sahiptir. İnternet tarayıcınızı özel olarak koruma altına alarak; başlangıç sayfanızın, tarayıcı menülerinizin, araç çubuklarınızın ve diğer tarayıcı ayarlarınızın size zarar verecek biçimde değiştirilmesinin önüne geçmektedir. Windows üzerinde ise başlangıç uygulamalarını temel işletim sistemi ayarlarını denetleyerek yerel koruma sağlamaktadır. Ayrıca bilgisayarınız bir ağa bağlı ise bu ağ üzerinden gelebilecek tehlikeleri de denetlemektedir. Yani ParetoLogic Anti-Spyware sahip olduğu modüller ile tam bir koruma sağlamaktadır.

Anahtarlar:ParetoLogic Anti-Spyware indir,ParetoLogic Anti-Spyware download,ParetoLogic Anti-Spyware indir,ParetoLogic Anti-Spyware çek,ParetoLogic Anti-Spyware,ParetoLogic Anti-Spyware mp3,ParetoLogic Anti-Spyware şarkı sözü,ParetoLogic Anti-Spyware film indir,ParetoLogic Anti-Spyware film,ParetoLogic Anti-Spyware açıklama,ParetoLogic Anti-Spyware bul,ParetoLogic Anti-Spyware video,ParetoLogic Anti-Spyware bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
ParetoLogic Anti-Spyware
SEÇMECE PROGRAMLAR
Internet Explorer High En
CBR Web:Jini
All in One SECRETMAKER
MaxEraser
123WashAll (Lite/Home/Pro
JustFilter Advanced
Free Internet Eraser
Avira Premium Security Su
Spyware X-terminator
Steganos Internet Anonym
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır