PCPal indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » PCPal
   PCPal
  Boyutu : 6.52 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Gteko Ltd.
  Ekleme Tarihi : 23-09-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
PCPal bilgisayarınızın yönetiminde, sorunların çözümünde, güncellenmesi ve güncel tutulmasında, güvenlik sorunlarında ve açıklarında, performansının test edilmesi ve düzenlenerek arttırılmasında sadece bir tıklama ile size yardımcı olan bir yardımcı sistem aracıdır.

Programı kurup çalıştırdığınızda masaüstünüze gelen butonuna tıkladığınızda gelen ana penceresi içerisinde çok kısa bir sürede sisteminizde güvenlik, güncellik, performans ve hata kontrolü yapılır ve pencerenin alt kısmında bölümler halinde listelenir.
Her bölümün üzerine bir kere tıkladığınızda kısa açıklamasını ve yapmanız gereken düzenlemeler ve tavsiyeler yazılmaktadır. Yanındaki "Get it" butonu ile program tarafından bulunan sorun, güvenlik açığı veya güncelleme gereksinimi anında yapılır ve aynı kısımda yapılan işin bilgisi verilir.

Programın Genel Görevleri :
  • Optimize (Performans) : PCPal sisteminizi kısa bir sürede kontrol eder ve bilgisayarınızdan maksimum performans alabilmeniz için gerekenleri size tavsiye eder.
  • Secure (Güvenlik) : Sistem güvenliğinizi sürekli kontrol altında tutarak sürekli güvenlik altına kalmanızı sağlar, güvenlik güncelleştirmelerinizi takip ederek size sunar.
  • Update (Güncelleştirme) : Bilgisayarınızın devamlı güncel ve güvenli olmasını sağlamak için sizi uyararak yol gösterir.
  • Real-time Monitoring (Anlık İzleme) : Bilgisayarınızda meydana gelebilecek tehlikeleri, sorunları devamlı kontrol eder, sizi uyararak bu sorunlardan ve tehlikelerden uzak kalmanızı sağlar.

    Editörün Yorumu :
    İnternet üzerinde mevcut olan bu tür yazılımlar her ne kadar size bilgisayarınızı her türlü sorundan koruyacağını söylese de her zaman insan zekasının hızına ve kıvraklığına erişmesinin mümkün olamayacağı görüşündeyim.
    Bu programı kullanabilmeniz için öncelikle az miktarda da olsa İngilizce bilgisine sahip olunmasını tavsiye ediyorum.
    Ayrıca hiçbir bilgisayar programı insan zekasından üstün olamayacağı için yaptığınız işlemleri kontrol ederek yapmanızı öneririm.

    Anahtarlar:PCPal indir,PCPal download,PCPal indir,PCPal çek,PCPal,PCPal mp3,PCPal şarkı sözü,PCPal film indir,PCPal film,PCPal açıklama,PCPal bul,PCPal video,PCPal bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    PCPal
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    WinAudit
    Uzantı Görüntüleyici
    UnTraceable
    Gateway Solo 2100 BIOS
    TurboCPU
    HD Speed
    SpeedswitchXP
    Ramdisk
    TweakSEC
    Application Mover
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır