Personel Takip indir,download,yükle - Yönetim - Organizasyon - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Yönetim - Organizasyon » Personel Takip
   Personel Takip
  Boyutu : 463 Kb
  Kullanım Süresi : 15 dosya dönüştürme
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 11-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program sayesinde fazla ayrıntılı olmamak üzere büyük ya da küçük işyerlerinin çalışan ve personel kaydını tutabilirsiniz.

Program size personellerinizin adlarını, mesleklerini ve çalıştıkları birimlerin isimlerini yazmanıza izin veriyor. Bu yazdıklarınızdan meslek açılır kutusunda bir takım meslek belirtilmiştir, ancak siz dilediğiniz isimde yeni bir meslek adı yazarak personelinize o mesleği atamış olabilirsiniz. Ayrıca personelinizin çalıştığı birimi de hiç zahmete girmeden yazarak listelenmesini sağlayabiliyoruz.

Program size o anda kayıtlı olan personel sayısını ve eğer seçili bir personel varsa bunun kaçıncı sırada bulunduğunu size en alt bölümündeki yerden bildiriyor. Program ile kaydettiğiniz kişilerin arasında bulmak istediğiniz bir personeliniz olduğunda kişinin adını "Aradığınız Kişinin Adı" yazan bölüme yazmanız ve altındaki "Bul" düğmesine tıklamanız yeterli olacaktır, program sizin için o personel mevcut ise seçili duruma getirecek ve sıra numarasını bildirecektir.

Program eklemiş olduğunuz kayıtları silmeden düzenleyebilmenize imkan tanıyor. Bunun için değiştirmek istediğiniz elemanı seçili duruma getirip "Adı Soyadı, Mesleği, Çalıştığı Birim" bölümlerini olmasını istediğiniz gibi değiştirip "Değiştir" düğmesine tıklamanız kaydın değiştirilmesi için yeterli olacaktır.

Program isteğinize göre kayıt arasına kayıt ekleme imkanı sunar. Bunu şöyle açıklayabiliriz; 2. sıraya eklemek istediğiniz bir personeli 2. sıraya ekleyebilmek için 1. sıradaki kaydı seçip araya ekleyeceğiniz kişinin bilgilerini yazdıktan sonra "Araya Ekle" düğmesine basmanız isteğinizi başarıyla gerçekleştirecektir.

Eğer kaydını silmek istediğiniz bir personeliniz olursa rahatlıkla kişiyi seçili duruma getirip "Sil" düğmesi yardımıyla o personeli listeden kaldırabilirsiniz.

Program başlatıldığında daha önceden kaydedilmiş personel kayıtlarını direk listelere yansıtıyor. Programın verileri kaydetmesi de siz programın kapat tuşuna bastığınızda gerçekleşiyor. Yani programın içindeki değişiklikleri kaydetmek için mutlaka programı kapatmanız gerekiyor.

Program grafiklerle daha güzel bir görünüme kavuşturulduğu için insanlarda bir anlık hoşluk hissi uyandırıyor. Programın kullanımı çok basit olduğu için her düzeyden bilgisayar kullanıcısı programı rahatlıkla kullanabilir.

Anahtarlar:Personel Takip indir,Personel Takip download,Personel Takip indir,Personel Takip çek,Personel Takip,Personel Takip mp3,Personel Takip şarkı sözü,Personel Takip film indir,Personel Takip film,Personel Takip açıklama,Personel Takip bul,Personel Takip video,Personel Takip bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Personel Takip
SEÇMECE PROGRAMLAR
Milestones Professional (
Muhtarlık Otomasyonu (Dan
ProSite Site Yönetim Otom
Dernek
My World Cup 2006
2006 Site Yönetim
Site Yönetim Programı
Desktop Fay
Çek Takip
Hasta Takip
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır