Personel Vizite Programı indir,download,yükle - Veritabanı - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Veritabanı » Personel Vizite Programı
   Personel Vizite Programı
  Boyutu : 10.4 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Mehmet Yeniyapı
  Ekleme Tarihi : 14-06-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Windows tabanlı bir Personel Vizite Programıdır. Bu program ile SSK son vizite şekline göre işçi ve yakınlarına ait vizite kağıdı yazılır. Çalışan ve yakınlarına ait bilgiler bir kez girildikten sonra geriye her ay prim ve gün sayısını aktarmak kalıyor. Program kurulduktan sonra önce ayarlar bölümünden işyeri sicil no ve gerekli yerler doldurulmalıdır. Sınırsız sayıda veri girişi yapılıp, istenen bilgiye anında ulaşılır. İşçi kod No ile primkodu ve yakinkodu aynı olmalıdır. Çalışan seçilince otomatik olarak prim bilgileri ve eş-çocuk-anne-baba bilgileri gelir. Vizite istenen kişiyi seçip bir tuşa basılır, işlem tamamlanır.

Programı c:Personel dizinine kurmanız tavsiye edilir. Başlangıçta kullanıcı adı ve şifresi boş geçilmiştir. Veritabanı şifresi başlangıçta "9999"`dur, bunu kullanıcılar isterlerse değiştirebilirler. Kullanıcı adı ve şifresi Ayarlar bölümünden değiştirilebilir.

2004 yılında en son yasa ile değişen vizite formuna uygun olarak hazırlanmıştır. Çalışan ve ona bağlı yakınları bir kere veri dosyasına işlendiği zaman SSK primleri bordro programından uygun olan excel formatına göre düzenlenir. Vizite programı SSK Numarası`na göre prim ve günleri otomatik olarak aktarır.

Kayıt silmek için tüm satır seçilir ve DEL tuşuna basılır (Çalışan silinecekse önce prim ve yakın bilgileri silinmesi uygun olur.) Çalışan ile prim ve yakınların kodu aynı olmak zorundadır.

3.0 Versiyonundaki Yenilikler :
Programa yardım dosyası ilave edilmiştir. Ayrıca 120 günden fazla olan primleri silme modülü de eklendi. Vizite formu Ekranda önizleme yapılıp yazdırılıyordu. Buna ilave olarak vizite bilgilerini Excel`e aktarma işlemi gerçekleştirildi. En sonda bulunan 463 kb`lik dosyayı indirmek yeterlidir. Birden fazla veri dosyası ile bağımsız olarak çalışmak mümkündür. Ayrıca ağ ortamına da uyumludur.
Programı kopyalayıp kullanmak tamamen ücretsizdir.
Hem TL, hem de YTL/YeniKuruş uyumlu hale getirilmiştir.
Windows XP için kısa kurulum dosyasını yüklemek için tıklayınız. 781 Kb olup bu programdan sonra aşağıdaki güncel programı da mutlaka yüklemelisiniz.
Yukarıdaki programlar kurulu olanlar için güncel [personel.exe, personel.xls, ssk.bmp ve Personel.hlp] dosyasını indirmek için tıklayınız. (463 Kb)

Anahtarlar:Personel Vizite Programı indir,Personel Vizite Programı download,Personel Vizite Programı indir,Personel Vizite Programı çek,Personel Vizite Programı,Personel Vizite Programı mp3,Personel Vizite Programı şarkı sözü,Personel Vizite Programı film indir,Personel Vizite Programı film,Personel Vizite Programı açıklama,Personel Vizite Programı bul,Personel Vizite Programı video,Personel Vizite Programı bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Personel Vizite Programı
SEÇMECE PROGRAMLAR
Personel VT
Bilgisayar Fiyat Listesi
Personel Vizite Programı
İş Takibi
KitaPro Kütüphane Program
CetaSoft Parti
Wine Library
Portföy Takip
AKINSOFT NetMuhtar
Evrak Takip
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır