RAM Idle LE indir,download,yükle - Bakım - Onarım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Bakım - Onarım » RAM Idle LE
   RAM Idle LE
  Boyutu : 891 Kb
  Kullanım Süresi : 7 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : TweakNow
  Ekleme Tarihi : 21-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
RAM Idle LE bir sistem belleği iyileştirme ve bilgilendirme yazılımıdır. Türkçe açılımı `rastgele erişilebilir bellek` olan ve genelde `RAM` olarak ifade edilen, sistemimizin geçici hafıza kaynağı zamanla görevini tam olarak yerine getiremeyebilir. Bellek ya da belleklerin tam kapasite ile çalışabilmesi için kullanıla kullanıla boşa çıkan alanlarının yeniden işlem yapar hale gelmesi gerekmektedir.

Yazılım bellek kullanımınızı size bir grafik üzerinde göstermektedir. Burada pasif biçimde duran "RAM İyileştiriciyi Etkinleştir (Enable RAM Optimizer)" butonuna basarak artık belleklerinizi daha performanslı kullanabilirsiniz. Yapacağınız tüm işlem bundan ibarettir. Bu da yazılımın kullanımının ne denli kolay olduğunu göstermektedir.

Yukarıda açıklanan temel işlevinin yanı sıra; yazılımın bir de sistem bilgilendirme işlevi bulunmaktadır. Bu alanda; kullanmış olduğunuz işletim sistemine dair ayrıntılı bilgiler alabilir, sisteminiz üzerinde çalışmakta olan işlemlerin listesine bakabilir ve bellekleriniz hakkında kullanım oran bilgilerini görebilirsiniz.

Ücretsiz olarak sunulmakta olan yazılımın, boyutunun çok küçük olması, kullanımının kolay olması ve oldukça işlevsel olması küçük ama çok faydalı bir yazılım olduğunu göstermektedir.

Anahtarlar:RAM Idle LE indir,RAM Idle LE download,RAM Idle LE indir,RAM Idle LE çek,RAM Idle LE,RAM Idle LE mp3,RAM Idle LE şarkı sözü,RAM Idle LE film indir,RAM Idle LE film,RAM Idle LE açıklama,RAM Idle LE bul,RAM Idle LE video,RAM Idle LE bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
RAM Idle LE
SEÇMECE PROGRAMLAR
CopyRator
Registry First Aid
Glary Utilities
XPepius
Error Repair Pro
TuneXP
RegCure
Advanced WindowsCare Pers
RegistrySmart
Auslogics Disk Defrag
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır