RecWar indir,download,yükle - Aksiyon - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Aksiyon » RecWar
   RecWar
  Boyutu : 1.79 Mb
  Kullanım Süresi : 15 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Willem Janssen
  Ekleme Tarihi : 29-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
RecWar (Recreational Warfare), 3 çeşit araç türünden birini seçerek karşılıklı olarak savaştığımız bir oyun. Oyunumuzun grafik yönünden fazla ilgi çekici olmadığını açıkça belirtebiliriz. Ancak oyunun başından saatlerce kalkamadığınızı farkettiğinizde oynanabilirliğin bu eksiyi ne derece kapadığını göreceksiniz. RecWar, sahip olduğu basit oyun mantığını en zevkli şekilde bize tattırmakta.

Oyunumuz konuyu oluşturan bir hikayeye ya da senaryoya sahip değil. Yani amacınızı belirli bir çizgi üzerinde uygulamak zorunda değilsiniz.

Oyun başında 3 tip araçtan (Tank, Hummer, Hovercraft) birini seçip vakit kaybetmeden oyuna başlıyoruz. Ve tabi bu 3 aracın da kendine özgü bazı avantaj ve dezavantajları olduğunu hatırlatalım. Örneğin Tank`ın diğer araçlara kıyasla daha geç patladığı ancak silah kullanımının oldukça yavaş olduğu gibi...

Araçlar üzerinde 7 farklı silah kullanımı bizlere sunulmuş. Bunlar taramalı tüfekten tutun da plasma silahına kadar kullanımı birbirinden zevkli silahlar olmakta.

Oyunun tadını farklı şekillerde çıkarabilmeniz için size "Deathmatch", "Team War" ve "Capture the Cow" şeklinde 3 farklı oyun modu ve 17 adet de harita sunulmuş. Eğer bölüm sayısı sizi tatmin etmediyse kendi ilgi ve isteğinize göre bölümler hazırlayabilecek olduğunuzu da belirtelim.

RecWar`daki yapay zeka da oldukça hoşunuza gidecek. Oynarken sizi oldukça zorladıklarını farkedeceksiniz. Ancak botların da seviyelere ayrıldığını unutmamak gerek. Oyunumuzu dilediğiniz gibi ister sadece kendi başınıza bilgisayara karşı, ister aynı ekranda çift kişi oynayabilirsiniz. Hatta internet üzerinden veya LAN bağlantısıyla dahi bu eğlenceyi paylaşabilmeniz mümkün.

Oyunumuz 640x480, 800x600, 1024x768 çözünürlüklerini ve 16, 24, 32 bit renk paletlerini desteklemektedir. Ancak oyunu sorunsuz oynayabilmeniz için siteminizde en kötü ihtimalle DirectX 5`in kurulu olması gerektiğini belirtelim.

İyi eğlenceler...

Anahtarlar:RecWar indir,RecWar download,RecWar indir,RecWar çek,RecWar,RecWar mp3,RecWar şarkı sözü,RecWar film indir,RecWar film,RecWar açıklama,RecWar bul,RecWar video,RecWar bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
RecWar
SEÇMECE PROGRAMLAR
Hot Chix `n` Gear Stix
Knight Online
Starsiege: Tribes
Megabot
The Medal of Honor Pacifi
Brothers In Arms: Road To
9MM
Bikez II
Aliens vs. Predator 2
Delta Force: Black Hawk D
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır