RIP 3: The Last Hero indir,download,yükle - Macera - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Macera » RIP 3: The Last Hero
   RIP 3: The Last Hero
  Boyutu : 30.4 Mb
  Kullanım Süresi : 60 dakika.
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP/Vista
  Üretici Firma : White Elephant Ltd
  Ekleme Tarihi : 17-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
22. yüzyılın ortasında dünya bilinmeyen istilacılar tarafından zaptedildi. Gelişmiş teknoloji ve silah olarak da büyüyü kullanıyorlar. Düşman tarafından ele geçirilen gezegeni kurtarmak ve bir diktatöre karşı verilecek mücadele için kurgulanmış bir oyun.

Dünyayı bu zalim diktatörün elinden kurtarmak için bir ordu kurmalısınız. Bunun için arkadaşa ihtiyaç duyacaksınız. Savaş başlatarak bu zalimin elinden dünyayı kurtarmalısınız. Bunun içinde iyi bir nişancıya sahip olup, diktatörü yok etmelisiniz.

Oyunun oynanması kolay olduğu kadar bölümleride zor. İlk olarak oyuna girdiğinizde sizden savaşçınızı seçmeniz isteniyor savaşçınızı seçtikten sonra bölüm hakkında bilgi alıyorsunuz ve oyunun sağ üst köşesinde öldürmeniz gereken düşman sayısı beliriyor. Bir süre sonra düşmanlar çevrenizdeki her yerden üstünüze gelmeye başlıyor silahlarınızla bu düşmanları öldürmeye çalışıyorsunuz çok hızlı hareket eden düşmanlar ilk bölümde 10 kadar ancak 2.bölümde 150`nin üstüne çıkıyor bölümler zorlaştıkça düşman sayısı artıyor bu düşmanları ne kadar iyi vurabildiğiniz ve oyunu ne kadar iyi oynadığınız otamatik olarak hesaplanıyor bu sayede savaşçınızı geliştiriyorsunuz.

Programın deneme sürümü 60 dakika ile sınırlıdır. Kısıtlamaları kaldırmak için satın almalsınız. Tam sürüm içinde yer alan diğer özellikler ise; 100 düzey, 25 silah çeşidi, 9 tip askeri araç, yüksek skor sayılabilir.

Oyunun fiyatı ise 19.95$`dır.

Gereksinim:
Oyun için DirectX 9.0 gerekiyor.

Anahtarlar:RIP 3: The Last Hero indir,RIP 3: The Last Hero download,RIP 3: The Last Hero indir,RIP 3: The Last Hero çek,RIP 3: The Last Hero,RIP 3: The Last Hero mp3,RIP 3: The Last Hero şarkı sözü,RIP 3: The Last Hero film indir,RIP 3: The Last Hero film,RIP 3: The Last Hero açıklama,RIP 3: The Last Hero bul,RIP 3: The Last Hero video,RIP 3: The Last Hero bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
RIP 3: The Last Hero
SEÇMECE PROGRAMLAR
Starship Troopers Plasma
Dragon
Grizzly Adventure
Jungle Heart
Silent Hill 4: The Room
Ultima Online
KnightOnline Japko
Katilin Gölgesi
Starship Troopers Demo: W
Virtual Villagers - Chapt
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır