Road Rush Max indir,download,yükle - Spor - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Spor » Road Rush Max
   Road Rush Max
  Boyutu : 7.06 Mb
  Kullanım Süresi : Düzey sınırı
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : White Elephant Ltd
  Ekleme Tarihi : 17-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Road Rush Max bir araba yarışı oyunudur. Pistteki engelleri aşıp, ikramiye için rakiplerinizle yarışarak finale ulaşmaya çalışacaksınız. Yarışta size meydan okumaya çalışan kişilere ve ayrıca yakıtınıza dikkat ederek mücadele etmelisiniz. Kolay, orta ve zor yarış türleri mevcuttur. Ayrıca oyun kullanım kısıtlamalı olduğundan yarış içinde sadece bir tek araç seçebildiğinizi bilmenizi isteriz. Yarışta polislere dikkat etmenizi tavsiye ederiz çünkü yol boyunca sürekli yolunuzu kesmeye çalışacaklar.

Küçük boyutlu eski tip araba yarışı oyunundan hoşlananlar için.

Oyunun deneme sürümünde düzey sınırlaması vardır. Tüm kısıtlamaları kaldırmak için oyunu satın almalısınız. Kısıtlamasız tam sürüm içinde; 5 oyun bölgesi, sınırsız ve serbest oyun oynama, çeşitli ikramiyeler ve hareketli araba seçenekleri bulunuyor.

Fiyatı ise 19.95$`dır.

NoT: Oyun kullanım kısıtlamalı olduğu gibi aynı zamanda reklamlıdır buna ek olarak bu reklam yazılımı virüs programlarınızın uyarı vermesine neden olabilir. Bu reklam yazılımını yüklememek gibi bir seçeneğiniz bulunmamaktadır. Reklam yazılımının virüs programının uyarısına rağmen herhangi bir zarar verdiği görülmemiştir. Ancak oyunu yüklemeden önce lütfen bu uyarıyı dikkate alınız ve ProgramKolik.CoM`un herhangi bir sorumluluk kabul etmediğini bilmenizi isteriz. Bu not ProgramKolik.CoM Üst Editörü Saltanat tarafından buraya eklenmiştir.

Anahtarlar:Road Rush Max indir,Road Rush Max download,Road Rush Max indir,Road Rush Max çek,Road Rush Max,Road Rush Max mp3,Road Rush Max şarkı sözü,Road Rush Max film indir,Road Rush Max film,Road Rush Max açıklama,Road Rush Max bul,Road Rush Max video,Road Rush Max bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Road Rush Max
SEÇMECE PROGRAMLAR
NHL
Championship Manager 4 De
F1 Racing
Bundesliga Manager
MVP Baseball™ 2004
Hattrick Coach Profession
Çöl Penguenleri Voleybol
Fifa 2002
JVolleyball
Ski Racing 2005
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır