ShadowFlare - Episode 1 indir,download,yükle - Strateji - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Strateji » ShadowFlare - Episode 1
   ShadowFlare - Episode 1
  Boyutu : 88.5 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Denyusha Co.,LTD.
  Ekleme Tarihi : 26-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
İşte size eşsiz bir RPG (Role Playing Game) oyunu. ShadowFlare`da da diğer seçkin RPG`lerde olduğu gibi oyunun başında sabit bir karakter seçiyor ve tam anlamıyla kendinizi onun yerine koyuyorsunuz. Birtakım görevler yaptıkça ve yaratık öldürdükçe seviyeniz artıyor. Dolayısıyla daha zorlu yaratıklarla mücadele etmeniz gerekiyor.

Yapımcılar oyunumuza bir de size oyun boyunca eşlik edecek çeşitli hayvanlar sunmuşlar (kurt, kartal, vs..). Onun da sizin gibi savaştıkça bir takım özellikleri artmakta.

Oyunda kendi isteğinize göre branşlar alabiliyor ve o yolda ilerleyebiliyorsunuz. Örneğin yakın dövüşler ve kılıç kullanımında iyiyseniz "Warrior", nişancılığınız ve ok kullanımınız iyiyse "Hunter" ve eğer büyülerinize güvenerek seviye atlamak istiyorsanız da "Wizard" olarak oyuna devam edebiliyorsunuz.

ShadowFlare Tekli Oyuncu kipinin yanında ayrıca internet üzerinden en fazla 4 oyuncuya kadar Çoklu Oyuncu kipini de desteklemektedir.

Fazla söze ne gerek? Diğer RPG`leri aratmayan oyun anlayışıyla ShadowFlare`in fantastik dünyasına siz de katılın...

Oyunun internetten daha kolay şekilde oynanabilmesi için geliştirilmiş ShadowFlare Lobby Client (Server Browser) yani Sunucu İstemcisini buradan indirebilirsiniz.

Ayrıca oyun boyunca karşınıza çıkan her türlü nesneyi oyunu açmadan da incelemenize olanak sağlayan Nesne Kataloğu `na sahip olmak için yine gereken ShadowFlare Item Catalog eklentisini buradan indirebilirsiniz.

Anahtarlar:ShadowFlare - Episode 1 indir,ShadowFlare - Episode 1 download,ShadowFlare - Episode 1 indir,ShadowFlare - Episode 1 çek,ShadowFlare - Episode 1,ShadowFlare - Episode 1 mp3,ShadowFlare - Episode 1 şarkı sözü,ShadowFlare - Episode 1 film indir,ShadowFlare - Episode 1 film,ShadowFlare - Episode 1 açıklama,ShadowFlare - Episode 1 bul,ShadowFlare - Episode 1 video,ShadowFlare - Episode 1 bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
ShadowFlare - Episode 1
SEÇMECE PROGRAMLAR
X-Mas
Cultures 2: The Gates of
MudSlinger
Worms 4 : Mayhem
Age of Empires - Rise of
Cosmo Bots
Rush for Berlin
SpellForce 2 – Shadow War
Gazillionaire Deluxe
Armies of Exigo
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır