ShellExView indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » ShellExView
   ShellExView
  Boyutu : 84 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Nir Sofer
  Ekleme Tarihi : 12-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
ShellExView ile bilgisayarınıza yüklü kabuk uzantılarının ayrıntılarını görebilirsiniz. Ayrıca program size istemediğiniz kabuk uzantılarını engelleme imkanı da sunuyor.

Kabuk uzantıları, Windows işletim sisteminin kabiliyetini artıran ve çalışmakta olan COM nesneleridir. Birçok kabuk uzantısı, işletim sistemi tarafından otomatik olarak yüklenmiştir fakat bazı uygulamalar ek olarak kabuk uzantısı yüklerler. Mesela, Winzip programını yüklediğinizde sağ tıklama menüsünde özel bir Winzip menüsü göreceksiniz. Bu menü, sisteme ek bir kabuk uzantısı yüklenerek oluşturulmuştur.

ShellExView, Explorer için içerik menüsü problemlerine bir çözüm olabilir. Örneğin; sağ tıkladığınızda menü çok geç geliyorsa, Geri Dönüşüm Kutusu`nun boşaltılması uzun sürüyorsa, müzik ve video klasörlerinde "Tümünü yürüt" komutu çalışmıyorsa bu problemleri ShellExView ile çözebilirsiniz.

ShellExView`i çalıştırın. Program açıldığında kayıt defterini kabuk uzantıları için tarar. Tarama tamamlandığında sonuçları kategorilere göre sınıflandırmk için "Type" butonuna basın. Böylece içerik menüsü parçaları birlikte gösterilecekir. Bunlardan Microsoft`a ait olmayanları engellerseniz problem çözülecektir.

Versiyon 1.15`teki yenilikler
Kolondaki açıklama kolonun enine boyundan büyükse fare açıklama üzerindeyken açıklamanın genişletilerek gösterilmesi fonksiyonu eklendi.

Anahtarlar:ShellExView indir,ShellExView download,ShellExView indir,ShellExView çek,ShellExView,ShellExView mp3,ShellExView şarkı sözü,ShellExView film indir,ShellExView film,ShellExView açıklama,ShellExView bul,ShellExView video,ShellExView bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
ShellExView
SEÇMECE PROGRAMLAR
ODAK Programları için VGA
HD Speed
BIOS Agent
Advanced Font Viewer
DiskState
UnTraceable
ShutDown
Microsoft .NET Framework
Ashampoo PowerUp XP Plati
TrayIcon
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır