Soldat Dedicated Server indir,download,yükle - Aksiyon - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Aksiyon » Soldat Dedicated Server
   Soldat Dedicated Server
  Boyutu : 2.34 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Michal Marcinkowski
  Ekleme Tarihi : 13-06-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Soldat Dedicated Server genel olarak Soldat oyununda kendi sunucunuzu kurmaya yarar. Soldat oyunu ile beraber daha eski bir sürümü zaten bilgisayarınıza otomatik olarak kurulur. Bu program ile siz de kendi sunucunuzu açabilir, bu sunucuya oyuncu gelmesini bekleyebilir, kendi klanınıza has bir sunucu açabilir veya işi daha büyük düşünüyor iseniz sürekli açık tutarak uzun vadeli bir sunucu açabilir ve bu sunucuyu gerçekten popüler hale getirebilirsiniz. Bununla beraber kendi sunucunuz üzerinden para kazanmanız (örneğin sunucunuza bir site kurup, reklamını yaptıktan sonra sponsor edinebilirsiniz) da mümkün. Ayrıca sunucunuz ile tüm ayarlamaları (bunlar sunucunuzun isminden oyun türüne, maksimum kaç oyuncu olacağından çeşitli oyun kuralları ayarlamalarına kadar her şey olabilir) Soldat Dedicated Server ile ayarlayabilirsiniz. Oyunda kendi hızlı sunucunuzu kurmak için edinilmesi gereken bir program. Yeni versiyonunda da oyuncuya özel mesaj atabilme yeniliği getirilmiş.

Kurulum: Program kurulum sihirbazı aracılığı ile kurulmuyor, içindeki tüm dosyaları Soldat klasörüne çıkartarak veya kopyala-yapıştır yaparak atmanız gerekiyor. Klasöre dosyaları yapıştırdığınız zaman dosyaların değişip değişmemesi için çıkan uyarlarda da hepsine evet demeniz gerekiyor. (Programın bu versiyonu Soldat 1.3.1 içindir.)

Dipnot: Soldat Dedicated Server programını indirmeden önce Soldat 1.3.1`in sisteminizde yüklü olması gerekmektedir. Soldat 1.3.1`i buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Anahtarlar:Soldat Dedicated Server indir,Soldat Dedicated Server download,Soldat Dedicated Server indir,Soldat Dedicated Server çek,Soldat Dedicated Server,Soldat Dedicated Server mp3,Soldat Dedicated Server şarkı sözü,Soldat Dedicated Server film indir,Soldat Dedicated Server film,Soldat Dedicated Server açıklama,Soldat Dedicated Server bul,Soldat Dedicated Server video,Soldat Dedicated Server bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Soldat Dedicated Server
SEÇMECE PROGRAMLAR
Skunny: Desert Raid
Warblade DEMO
MDK 2
NFK Santa`s Gone Postal
Back Alley Brawl
Quadnet
Grand Theft Auto
Indigo Prophecy
Light Weight Ninja
Hitman: Contracts
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır