Soulseek indir,download,yükle - Dosya Paylaşımı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Dosya Paylaşımı » Soulseek
   Soulseek
  Boyutu : 915 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Soulseek, LLC
  Ekleme Tarihi : 18-04-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Soulseek programı Kazaa benzeri bir dosya paylaşım aracıdır. Ancak diğer dosya paylaşım programlarından farklı olarak bir sunucu kullanmaz. Direkt olarak karşı tarafın bilgisayarına bağlanır. Böylece daha fazla arama sonucu görüntülenir. Eğer amacınız mp3 indirmekse bu program tam size göre. Programda arama yaparken isterseniz sohbet odasında diğer kullanıcılarla sohbet edebilir, dilersenizde kendi odanızı açabilirsiniz. En güzel özelliklerinden birisi de kendi favori listenizi oluşturabilir (Şarkıcı, şarkı, program) ve aynı şeylerden hoşlanan diğer kullanıcıları bulabilirsiniz.

Not:Eğer film indirmek için kullanacaksanız biraz yavaş olabilir.

UYARI : Bu program ile yasadışı olmayan HER TÜRLÜ dosyayı sorunsuzca indirebilirsiniz. Ancak unutmamalısınız ki paylaşım programları ile alınacak yasadışı içeriklerden doğan sorumluluk, virüslü bir dosya indirimi sonunda karşılaşabileceğiniz hasar veya istenmeyen bir içerikle karşılaşılması sonucu doğabilecek her türlü sorun kesinlikle son kullanıcıya aittir. Bizler, Programkolik.com olarak paylaşım programlarını sadece yasal dosyalar ile çalışılması koşulu ile üreticinin kendi yasal sitesinin linkleri ile yayınlıyoruz. Yasal olmayan içerik konusunda her türlü zarar ve karşılaşılabilecek sıkıntının paylaşım yapan kullanıcı ve sunucularından kaynaklandığını ve olası bir yasal yürütmede, paylaşıma katılan kişi ve şahısların sorumlu olduklarını unutmayınız.

Anahtarlar:Soulseek indir,Soulseek download,Soulseek indir,Soulseek çek,Soulseek,Soulseek mp3,Soulseek şarkı sözü,Soulseek film indir,Soulseek film,Soulseek açıklama,Soulseek bul,Soulseek video,Soulseek bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Soulseek
SEÇMECE PROGRAMLAR
Shareaza
Ares Regular Edition
FreeWire
Arctic Torrent
WinMX
DC++
Audiogalaxy Satellite
eMule++
Cabos
eMule Xtreme Mod
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır