SpeedswitchXP indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » SpeedswitchXP
   SpeedswitchXP
  Boyutu : 497 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Christian Diefer
  Ekleme Tarihi : 10-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
SpeedswitchXP, intel ve amd dizüstü bilgisayarları için geliştirilmekte olan bir batarya ömrü düzenleyicisidir. Yazılım sistem sekmesine yerleşip, bilgisayarınızın tüm işlemci ve hafıza voltaj ayarlarını, performans, normal ya da en düşük pil kullanımını seçebileceğiniz şekilde değiştirmenize imkan tanıyor.

Özellikle Windows 2000`de frekans düzenleme imkanına sahip olan dizüstü kullanıcıları, ne yazık ki Windows XP`de intelin bu desteğinin olmadığını gördüler. Yani geçerli ayarlarınız ile sadece Windows XP`nin size sunduğu güç yönetimini kullanabiliyorsunuz ancak örneğin yüksek işlem gücü gerektirmeyen işlerle uğraşıyorsanız, o an işlemciniz aşırı çalışıp da bilgisayar pilinizi gereksiz yere harcayabiliyor. Yazılım bu noktada, her türlü voltaj ayarını gerek otomatik, gerekse de elle yapmanıza olanak sağlayıp pilinizden tam verim alabilmenize yardımcı oluyor.

Yeni çoklu işlemcileri de destekleyen bu yararlı uygulama, saat simgesine yerleşince ister ana ekrana geçiş yapıp seçeneklerinizi kendiniz belirleyebilir; isterseniz de otomatik olarak sunulan 4 güç seçeneğinden o an yapmakta olduğunuz işe uygun olanını seçip, pilinizi gerçekten de ekonomik olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Anahtarlar:SpeedswitchXP indir,SpeedswitchXP download,SpeedswitchXP indir,SpeedswitchXP çek,SpeedswitchXP,SpeedswitchXP mp3,SpeedswitchXP şarkı sözü,SpeedswitchXP film indir,SpeedswitchXP film,SpeedswitchXP açıklama,SpeedswitchXP bul,SpeedswitchXP video,SpeedswitchXP bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
SpeedswitchXP
SEÇMECE PROGRAMLAR
Access Folders
Error Fixer
SpeedswitchXP
Tweaking Toolbox XP
Paragon Drive Copy Person
Active Password Changer
Intel Processor Identific
File Deleter
Active CPU
SafeClean Utilities
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır