Style XP Ladies indir,download,yükle - Çeşitli - Çeşitli Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Çeşitli » Çeşitli » Style XP Ladies
   Style XP Ladies
  Boyutu : 22.3 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : TGT Soft
  Ekleme Tarihi : 14-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Style XP, Windows XP işletim sistemi için yazılmış olan bir tema yazılımıdır. Yazılımın içerisinde birbirinden güzel onlarca tema bulunmaktadır. İstediğiniz özellikteki temayı seçerek Windows`unuzu özelleştirmenizi ve bu sayede bilgisayar kullanımını daha eğlenceli hale getirmenizi sağlayan bu yazılım Windows`un dahili görünüm motorunu kullanmaktadır. Yani zaten Windows işletim sisteminde yer alan görsel stiller üzerinde değişiklik yaparak ortaya yeni temalar çıkarmaktadır.

Yazılımla temaların yanısıra, duvar kağıtları, ikonlar, fare imleçleri, gezinti çubukları, menü stilleri, açılış ekranı üzerinde de sahip olunan seçenekler sayesinde değişiklikler yapabilirsiniz. Pencerelerin şeffaflık ayarı, farklı ekran koruyucular seçebilme gibi ek özellikleri de olan yazılımın Türkçe dil desteği de bulunmaktadır.

Sistem kaynaklarını da beklenenden oldukça az kullanan yazılımın 64-bit desteği de bulunmaktadır. Çevrimiçi güncelleme yaparak daha çeşitli görünümlere sahip olabileceğiniz gibi buraya tıklayarak da yeni temalar indirebilirsiniz.

Not1: Bu versiyon Style XP yazılımının bayanlar için olan sürümüdür.

Not2: Yazılımı 30 günlük deneme süresinin ardından da kullanabilmeniz için 20 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Anahtarlar:Style XP Ladies indir,Style XP Ladies download,Style XP Ladies indir,Style XP Ladies çek,Style XP Ladies,Style XP Ladies mp3,Style XP Ladies şarkı sözü,Style XP Ladies film indir,Style XP Ladies film,Style XP Ladies açıklama,Style XP Ladies bul,Style XP Ladies video,Style XP Ladies bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Style XP Ladies
SEÇMECE PROGRAMLAR
Desktop Clock
AutoSizer
SHOUTcast Server
AnswerTool
Adobe Reader
pdfFactory Pro
Bad CD Repair Pro
HyperCam
Foxit PDF Editor
User Logger
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır