Sweepi indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Sweepi
   Sweepi
  Boyutu : 4.79 Mb
  Kullanım Süresi : %50 dönüştürme
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : YooApplications
  Ekleme Tarihi : 24-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Sweepi, çok başarılı bir sistem optimizasyon (en iyi duruma getirme) programı.

Sweepi başlıca 5 temel bölümden oluşuyor.

Sweepi Cleaner:
Bu bölüm adından da anlaşılacağı gibi, sitemimizi gereksiz kayıtlardan, çerezlerden ve dosyalardan temizliyor. Fakat "temizleme" lafının burada yetersiz kaldığını, programın yaptıklarına bakarsak adeta "zemzem suyu ile yıkadığını" söyleyebiliriz. Programa yaptırdığınız arama sonrasında çıkan sonuçlardan programın ne kadar derinlemesine bir temizlik yapacağını anlıyorsunuz.

Registry, Temporary Internet Files, Cookies, Çöp Tenekesi gibi alanlarda yaptığı temizlikten hiç bahsetmeyeceğim çünkü bu tür alanlarda her program temizlik yapabiliyor. Sweepi Cleaner sisteminizde tüm uygulamaların kayıtlarını da gösterip silme listesine alıyor. Media Player`la daha önce açtığınız url ve dosyaların adreslerini, Nero gibi programlarla yazdığınız CD`lerin kayıtları, Paint ve WordPad, ve MS Office gibi programların kayıtlarını komple silip sanki o programları ve sisteminizi daha önce hiç kullanmamışsınız gibi tertemiz yapabiliyor.

Bu kayıt silme derken neyi kastettiğimi biraz açıklayayım ki yanlış anlaşılmasın. Diyelim Paint`i açıp bir resim düzenleyip bir yere kaydettik. Daha sonra tekrar Paint`i açtığımızda önceki çalışmalarımızın isimleri Dosya menüsünün altında 1 resim.jpg, 2 kartal.png şeklinde listelendiğini görürsünüz.

İşte kayıt siliyor derken programların bu tür kayıtlarını siliyor, o da siz işaretleyip seçerseniz, yoksa önceden yapmış olduğunuz çalışmaları silmiyor.
Şöyle söyleyerek Sweepi Cleaner açıklamasını bitireyim, arama sonrasında çıkan tüm sonuçları seçip temizlerseniz bilgisayarınız yeni format çekilmiş gibi
tertemiz olur.

Sweepi ShortCutter:
ShortCutter bilgisayarınızın tamamında ya da sizin seçtiğiniz dizinde arama yaparak artık kullanılmayan kısayol ve dosyaları listeleyip dilerseniz silmeye
yaran bir araçtır.
Çoğu programı kaldırsak bile işletim sistemindeki ve Program Files dizinindeki, klasörünü ve onun içindeki birkaç dosyayı silmemiş oluruz. İşte Sweepi ShortCutter artık kullanılmayan bu artık dosyaları, klasörleri ve kısa yolları bulup silme işinde son derece başarılı.

Sweepi Slicer:
Güvenli bir şekilde istemediğimiz dosyaları silmemize yarayan Sweepi Slicer`la dosya silerken, silinen dosyanın kendini kopyalanmasını ve başka taraflara bulaşmasını engellemiş oluruz. Dosya çöp tenekesine atılmadan kalıcı bir şekilde silinir, silinen dosyanın geri dönme şansı yoktur. Mesela virüslü bir zip dosyası indirdiniz ya da masaüstünüze internetten bir dialer programı geldi bir türlü silemiyorsunuz, silseniz bile yine geri geliyor. İşte tam Sweepi Slicer`a göre bir iş. Bazı dosyalar da nedensiz yere silinmezler, silmeye çalıştığınızda doong!!! "Bu dosya başka bir uygulama tarafından kullanılıyor" diye hata mesajı verirler, oysa kullanan bir uygulama yoktur. Bu uyarı kendini sildirmek istemeyen dosyanın kendi uydurmasıdır. Windows bunu silemez ama merak etmeyin Sweepi Slicer siler. Bu tür dosyaları silerken Windows tarafından kullanılmadığından emin olmanızı tavsiye ederim.

Sweepi Bootmanager:
Bilgisayarımızın açılış ayarlarını düzenlememize yarayan çok güzel bir uygulama Bootmanager. Açılışta hangi programların başlayıp başlamayacağını, çalışacak olan uygulamanın "simge durumu", "tam ekran", "arka plan" gibi çalışma türlerinden hangisinde çalışacağını Sweepi Bootmanager`la rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. Ayrıca silmenize rağmen açılışta başlamaya çalışan fakat başlayamayıp hata uyarsı veren programların artıklarını da Bootmanager`la temizleyip açılış ayarlarınızı düzeltebilirsiniz.

Sweepi Live Update:
Son olarak Sweepi Live Update`le programlardaki tüm gelişmeleri denetleyip yeni çıkan güncellemeleri online olarak yükleyebilirsiniz.

Sweepi ile yaptığınız uygulamalardan sisteminizin kalıcı zarar görmemesi için Sweepi`nin RegistryBackup özelliği ile kayıt defterinizi yedekleyebilirsiniz.

Gerçekten çok faydalı özellikleri bünyesinde barındıran Sweepi sisteminizin en iyi dostu olacak. Memnun kalırsanız sitesine uğrayıp memnuniyetlikten dolayı bağış yapanlar kervanına siz de katılabilirsiniz.

Anahtarlar:Sweepi indir,Sweepi download,Sweepi indir,Sweepi çek,Sweepi,Sweepi mp3,Sweepi şarkı sözü,Sweepi film indir,Sweepi film,Sweepi açıklama,Sweepi bul,Sweepi video,Sweepi bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Sweepi
SEÇMECE PROGRAMLAR
Ranish Partition Manager
Magic Utilities 2006
SpeedswitchXP
RegEditX
NTsu
Change Extension
Hide-It
CS Fire Monitor
ODAK Programları için VGA
Ashampoo Magical Defrag
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır