Voleybol indir,download,yükle - Spor - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Spor » Voleybol
   Voleybol
  Boyutu : 1.26 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 11-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu oyun sayesinde bildiğiniz voleybol`u evinize taşıyabilirsiniz. Oyun 2 kişi ya da 1 kişi olarak oynanabilme seçeneklerinin yanı sıra dilerseniz bir kişiyi otomatik oyuncu olarak atayarak bilgisayarınıza karşı oynayabilirsiniz, zorluk seviyeleri olarak kolay, normal ve zor seçenekleri de oyuna başlamadan tarafınızdan seçilebilmektedir. Ayrıca dilerseniz oyuncunuzun rengini mavi ya da yeşil olarak belirtebiliyorsunuz.

Oyunun ayarlarına girerek dilerseniz topun havadayken yere düşüş hızını ve oyuncular zıpladığında yere düşüş hızını belirtebilirsiniz, buna yer çekimi diyemiyoruz; çünkü oyuncu ve topun düşüş hızı tam tersi bir şekilde biri hızlı biri yavaş şeklinde ayarlanabiliyor. Oyunun genel oynanış hızını değiştirebileceğiniz gibi dilerseniz oyun ayarlarından bunun sistemin özelliklerine göre otomatik belirlenmesini sağlayabilirsiniz.

Oyunda oynayacak kişilerin isimlerini ayarlar bölümünden değiştirebiliyorsunuz. Bu sayede oyuna biraz daha renk katmış olursunuz. Ayrıca oyunu tam ekranda oynayabileceğiniz gibi küçük erkranda da oynama özelliğini ayarlar bölümünden değiştirebilirsiniz.

1. oyuncunun oynaması için gerekli klavye tuşları: W zıpmala, A geri gelme, D ileri gitme.
2. oyuncunun oynaması için gerekli klavye tuşları: Yukarı ok zıplama, sola ok geri gelme, sağa ok ileri gitme.

Oyun oyunculardan birisi 25. sayıyı atıncaya kadar sürüyor ve 25. sayıyı atan oyuncu maçı kazanıyor ve kupa resmi kazananın köşesinde beliriyor.

Oyunda topun ve oyuncuların gölgelendirmesi de yapılmış, zıpladığınız yüksekliğe göre gölgenin boyu ve göründüğü yer de değişiyor, aynen bu özellik top için de geçerli. Bu özellik oyuna gerçekçilik kazandırmış ve göze hoş gelen bir durum.

Ayrıca top çok yükseğe çıktığında görünmeme sorununu çözmek için ekranın en üstünde bulunan ok işaretine bakabilirsiniz. Ok işareti nereyi gösteriyorsa top o an oraya hizalı durumda demektir. Böylece yüksekten gelen top olduğunda şanssızlık sonucu karşı oyuncuya sayı vermemiş oluyorsunuz.

Anahtarlar:Voleybol indir,Voleybol download,Voleybol indir,Voleybol çek,Voleybol,Voleybol mp3,Voleybol şarkı sözü,Voleybol film indir,Voleybol film,Voleybol açıklama,Voleybol bul,Voleybol video,Voleybol bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Voleybol
SEÇMECE PROGRAMLAR
Speed Demons JetSkee
Hattrick Coach Profession
RocketBowl
Death Rally
FIFA 2007
Multimedia Pool
Comic Kicker Euro 2000
FreeThrow 2002
Test Drive Off Road 3
Disc Golf
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır