WebPicker indir,download,yükle - İndirme Yöneticileri - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » İndirme Yöneticileri » WebPicker
   WebPicker
  Boyutu : 4.97 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : SuperLogix Team
  Ekleme Tarihi : 07-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
WebPicker, internetten bulduğunuz bilgileri koleksiyon yapmanızı, yönetmenizi ve dağıtmanızı sağlayan bir Windows uygulamasıdır. İstediğiniz zaman web sayfası ya da bir sayfanın parçasını gelecek referans için kolay bir şekilde kaydederek saklayabilirsiniz. Tek tıklamayla tüm imajları, metinleri, tabloları, Java uygulamalarını, videoları, Flash dosyalarını ve diğer web sayfası elementlerini kaydedebilir, koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. WebPicker, Internet Explorer`a tam olarak entegredir. Dolayısıyla web sayfalarını yönetmek ve kaydetmek için yeni bir tarayıcıya ihtiyacınız yoktur.

WebPicker ile verilerinizi kolayca yönetebilirsiniz. Explorer arayüzünü kullanan WebPicker tüm bilgileri internetten alır. Sürükle ve bırak, kes, yapıştır gibi kolaylıkları sunar. İnternet verilerini tutmanızı, paylaşmanızı ve okumanızı sağlar.

WebPicker`ın gelişmiş HTML editörü bulunmaktadır. Web sayfalarının kaynak kodlarını doğrudan görebilmenizi sağlayan HTML editörü ile aldığınız web bilgileri üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.

Programı 30 gün boyunca kullanabilirsiniz. 30 günün sonunda programı kullanmaya devam etmek istiyorsanız 34.95$ ödeyerek programın lisanslı sürümünü satın almalısınız.

Anahtarlar:WebPicker indir,WebPicker download,WebPicker indir,WebPicker çek,WebPicker,WebPicker mp3,WebPicker şarkı sözü,WebPicker film indir,WebPicker film,WebPicker açıklama,WebPicker bul,WebPicker video,WebPicker bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
WebPicker
SEÇMECE PROGRAMLAR
TrueDownloader
Celebrity Magnet
Picture Downloader
Rapid Harvest
RavenGet
NCT Xpress Download
Free Download Manager
LeechGet 2004
Mass Downloader
Speed Optimizer
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır