WinOpenLocker indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » WinOpenLocker
   WinOpenLocker
  Boyutu : 1.25 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 01-11-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Program windows`a izinsiz girmek isteyenlere çok güzel engel oluyor. Şifreyi bilmeyenler kesinlikle sisteminize giremiyorlar. Şifre program ilk yüklendiğinde 123456`dır, bunu programdan rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Program ctrl+alt+delete tuş kombinasyonu kullanıldığında açılan programı anında kapatıyor ve yine ctrl+alt+delete menüsünden kendini gizliyor, böylece programın kapatılma olasılığı %0 oluyor. Program kendini sisteminizin açılışına otomatik olarak ekleyecektir, bunu kaldırmak için programın Başlat menüsüne eklediği bir kısayol olan "WinOpenLocker`i Kaldır"ı tıklamalısınız.

Windows 98`de kullanıcı hesaplarının güvenliği neredeyse yok. Her istenen iptal tuşuna basarak sisteme giriş yapabiliyor. Bunu engellemek için yapılan bu programda sisteminizin güvenliği büyük ölçüde artıyor. Program oturumunuz açıldıktan hemen sonra açılıyor ve kapatılamayacak bir biçimde şifre istiyor. Şifreyi vermeyen işiler sisteminize kesinlikle giriş yapamıyorlar. Şifreyi değiştirmek için "Şifre Değiştir" tuşuna basıp ilk kutucuğa o anki geçerli şifrenizi girmeniz gerekiyor, hemen bu kutunun altında bulunan 2 kutucuğa da yeni şifreniz olmasını istediğiniz karakterleri aynı biçimde giriyorsunuz ve şifrenizi değiştiriyorsunuz.

Anahtarlar:WinOpenLocker indir,WinOpenLocker download,WinOpenLocker indir,WinOpenLocker çek,WinOpenLocker,WinOpenLocker mp3,WinOpenLocker şarkı sözü,WinOpenLocker film indir,WinOpenLocker film,WinOpenLocker açıklama,WinOpenLocker bul,WinOpenLocker video,WinOpenLocker bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
WinOpenLocker
SEÇMECE PROGRAMLAR
Tweaki...for Power Users
NTFSDOS
KillProcess
WinFixer 2005
Startup Select
Xintegrity
Rage3D Tweak
Clean Sweep
Microsoft .NET Framework
Diskeeper Professional Ed
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır