Winzip Self-Extractor indir,download,yükle - Arşivleme (Sıkıştırma/Açma) - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Arşivleme (Sıkıştırma/Açma) » Winzip Self-Extractor
   Winzip Self-Extractor
  Boyutu : 1.25 Mb
  Kullanım Süresi : 45 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : WinZip Computing Inc.
  Ekleme Tarihi : 01-06-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bilgisayar dünyasının program devi WinZip bu sefer de Self-Extractor adlı ek yazılımının son sürümüyle karşınızda. Self-Extractor sayesinde zip formatlı arşivlerinizi exe formatlı uygulamalara dönüştürebilirsiniz. Programın işlevi yalnızca format değişimiyle kısıtlı değil. Zip dosyalarınızı bu program aracılığı ile sanki birer kurulum sihirbazına dönüştürebilmekteyiz. Hem de yalnızca bir kaç kolay adımda.

Bu program sayesinde oluşturduğumuz exe formatlı arşivlerimize kısa bilgilerden tutun, dilediğimiz şekilde ikonlar dahi ekleyebilmekteyiz. Yani hem kurulumun hem de kullanımın tam anlamıyla kullanıcı dostu olduğu belirtmeliyim. Az ingilizce bilen arkadaşlarım dahi programı rahatlıkla kullanabilir.

Programımızın asıl branşı kurulum dosyası hazırlamaktan çok, var olan zip arşivli dosyaları düzenlemek ve tek bir açılabilir dosya haline getirmektir. Bazı profesyonel yazılım firmalarının dahi hala bu amaçla Self-Extractor`ı kullandıklarını görebiliriz.

Programımızın son sürümündeki yeniliklere kısaca bakacak olursak;

  • AES, 128 ve 256 bit anahtarları içeren arttırılmış güvenlik teknikleri (Yani iki bilgisayar arasındaki veri alışverişi sırasında üçüncü bir kullanıcının bilgi hırsızlığını önleyen şifreleme sistemi)

  • Geliştirilmiş sıkıştırma teknolojisi,

  • Daha yüksek çözünürlüklü ve daha kaliteli ikon ekleme imkanı ve dahası...

    Self-Extractor her ne kadar kullanışlı da olsa bir deneme sürümü olduğunu unutmamalısınız. Malesef 45 gün içinde kullanım limitini doldurmaktadır. Eğer ürünümüzü beğenir ve sınırsız tam sürümünü kullanmak isterseniz $49.95 karşılığında kaydolabilirsiniz.

    WinZip kalitesine güveniyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir yazılım. Özellikle ileri düzey kullanıcıların çok faydalanabileceği bir program olduğunu düşünüyorum.

    Anahtarlar:Winzip Self-Extractor indir,Winzip Self-Extractor download,Winzip Self-Extractor indir,Winzip Self-Extractor çek,Winzip Self-Extractor,Winzip Self-Extractor mp3,Winzip Self-Extractor şarkı sözü,Winzip Self-Extractor film indir,Winzip Self-Extractor film,Winzip Self-Extractor açıklama,Winzip Self-Extractor bul,Winzip Self-Extractor video,Winzip Self-Extractor bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Winzip Self-Extractor
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    ExtractNow
    Cutezip
    Comprexx
    Winzip Self-Extractor
    ZipMagic
    UnZip Me
    CAM UnZip
    12Ghosts Zip2
    UnPacker
    PKZip for Windows
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır