YouTube Movie Downloader indir,download,yükle - İndirme Yöneticileri - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » İndirme Yöneticileri » YouTube Movie Downloader
   YouTube Movie Downloader
  Boyutu : 3.73 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : FENERIS tech
  Ekleme Tarihi : 11-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
YouTube Movie Downloader, internetteki video paylaşım sitesi olan Youtube.com`da izlediğiniz videoları, bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan araçtır. Program, ayrıca YouTube.com`da arama yapmanızı da sağlıyor.

İnnDirmek istediğiniz video linkini, "Download Video" kısmına yazıp "Get Video" tuşuna tıkladığınızda, video indirme işlemi başlayacaktır.

İnnDirdiğiniz videoları çalıştırabilmek için, video formatı üzerinde değişiklik yapmanız gerekmektedir. Bunun için de indirdiğiniz videoya sağ tıklayıp "Ad Değiştir" seçeneğini seçiniz ve dosyanın adının sonuna .flv ekleyiniz. Böylece indirdiğiniz video .flv uzantısına sahip olacak ve çalıştırılabilir hale gelecektir.

.flv uzantılı videoları izleyebilmek için de ek bir programa ihtiyacınız olacaktır. FLV Player programını indirerek, .flv dosya uzantısına sahip videoları sorunsuzca izleyebilirsiniz.

YouTube.com`da arama yapmak için, "YouTube Video Search" kısmına aramak istediklerinizi yazıp "Search" tuşuna tıklayınız. Hemen sonrasında Internet Explorer penceresinde arama sonuçları karşınıza çıkacaktır.

Anahtarlar:YouTube Movie Downloader indir,YouTube Movie Downloader download,YouTube Movie Downloader indir,YouTube Movie Downloader çek,YouTube Movie Downloader,YouTube Movie Downloader mp3,YouTube Movie Downloader şarkı sözü,YouTube Movie Downloader film indir,YouTube Movie Downloader film,YouTube Movie Downloader açıklama,YouTube Movie Downloader bul,YouTube Movie Downloader video,YouTube Movie Downloader bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
YouTube Movie Downloader
SEÇMECE PROGRAMLAR
Getleft (Windows)
Erdaşsoft Rapget
dPilot
DownloadStudio
YouTube Movie Downloader
FlashGet
Slingshot
Rapid Harvest
TrueDownloader
Web Dumper
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır