Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin indir,download,yükle - Masaüstü Arayüz ve Temaları - Masaüstü Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Masaüstü » Masaüstü Arayüz ve Temaları » Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin
   Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin
  Boyutu : 3.54 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Ashampoo GmbH & Co. KG
  Ekleme Tarihi : 14-06-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ashampoo WinOptimizer Platinum yazılımı için hazırlanmış olan bir temadır. Bu World Cup 2006 teması ile Ashampoo WinOptimizer Platinum yazılımını çok daha göze hoş gelir biçimde kullanabilirsiniz. Ayrıca yazılımı farklı temaları ile kullanabilme imkanı ile kendinize uygun olanı seçip özelleştirme şansınız mevcut olacaktır.

Kullanımı:
Temayı bilgisayarınıza indirdikten sonra kurulum dosyasına tıklayarak kurulumu başlatın. Yönergeleri takip ederek kurulumu sonlandırın. Daha sonra sisteminizde kurulu olan Ashampoo WinOptimizer Platinum yazılımını çalıştırın. Daha sonra yazılımın ana penceresinden "Options" yani "Ayarlar" bölümünü girin. Bu alanda "Skin" bölümünden "WC-2006" seçin ve uygulayın.
Yazılımı yeniden başlattığınızda yeni tema ile açılacaktır.

Önemli Not: Bu temayı kullanabilmek için sisteminizde Ashampoo WinOptimizer Platinum yazılımının mutlaka kurulu olması gerekmektedir. Buraya tıklayarak yazılıma ulaşabilirsiniz.

Anahtarlar:Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin indir,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin download,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin indir,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin çek,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin mp3,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin şarkı sözü,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin film indir,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin film,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin açıklama,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin bul,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin video,Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Ashampoo WinOptimizer Platinum World Cup Edition Skin
SEÇMECE PROGRAMLAR
Skin Builder
Ashampoo WinOptimizer Pla
Mars`a Gittim Ben
Visual X
Xp Jeans (Windowblinds Ar
Desktop Themes
Grey Crescent (Windowblin
Actual Transparent Window
Funny Ball
Y2K Joke
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır