Avea Menü indir,download,yükle - Internet - Mobil (Cep Tel. / PDA) Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Mobil (Cep Tel. / PDA) » Internet » Avea Menü
   Avea Menü
  Boyutu : 455 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : (Mobil) Symbian
  Üretici Firma : Avea
  Ekleme Tarihi : 16-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması : Mobil hayat Avea`yla çok rahat...

Zengin bir görsele ve içeriğe sahip olan AveaMenü ile, tüm Avea servislerine tek bir menüden ulaşabilir, işlemlerinizi kolayca halledebilir, artan zamanınızı kendinize ayırabilirsiniz.

Uyumlu telefonlarınıza yükleyeceğiniz AveaMenü ile;

  • Eğlence menüsünden Ringa, AveaMüzik, Logo-melodi, Chat, Java gibi eğlence servislerine,
  • Bilgi menüsünden Haber, Finans, Hava Durumu, Fal, Talih&Oyun bilgilerine,
  • Tarkan menüsünden Tarkan içerikli Logo, Melodi, Duvar Kağıtları ve Ringa`lara,
  • Spor menüsünden Spor Haberleri, Türkiye ve Avrupa Ligleri, Formula 1 ile ilgili herşeye,
  • Multimedya menüsünden TV kanallarına, IMKB endeksine,
    İşlemlerim menüsünden Kontör Yükleme, Kontörpaylaş, Fatura Bilgisi, Yönlendirme, Numara Gizleme, Bilinmeyen Numaralar servislerine kolayca ulaşabilirsiniz.

    Not : Telefon modeliniz Nokia 3230, 3650, 3660, 6260, 6600, 6630,6670, 6680, 6681, 7610, 7650 veya N90 ise AveaMenü`yü kullanabilirsiniz. Ayrıca Samsung, Siemens, Panasonic ve Ericsson gibi firmaların Symbian destekli tüm telefon modellerinde de Avea Menü`nün keyfini çıkartabilirsiniz.

    Editörün açıklaması :

    Avea Menüsündeki bazı seçenekler ücretlidir ve internet bağlantısı gerektirir. İnternet gerektiren Avea Menü ayarlarını gerçekleştirebilmek için cep telefonunuzda internet bağlantısı ayarlarını yapmanız gerekiyor. Üreticiye göre alttaki adımları gerçekleştirerek cep telefonunuzun bağlantısını gerçekleştirebiliyorsunuz.

    AveaMenü`yü Telefonuma İndirdikten Sonra Hangi Ayarları Yapmalıyım?

    GPRS`e bağlantı gerektiren Servisleri kullanabilmek için AveaMenü`yü aktif hale getirdikten sonra Seçenekler menüsündeki Ayarlar`dan Erişim Noktaları`nı seçmelisiniz. Burada seçmeniz gereken Erişim noktası ayarlarını daha önce telefonunuza kaydetmiş olmalısınız. Eğer kaydetmediyseniz erişim noktası ayarlarını (Servis Ayarlarını) telefonunuzdan *100# tuşlayarak İşlemlerim menüsündeki Ayarlar başlığından telefon modelinize göre alabilirsiniz.

    AveaMenü -> Seçenekler -> Ayarlar :

  • WAP için : Avea GPRSWAP
  • MMS için : Avea MMS
  • Internet için : Avea Internet

    Yukarıdaki adımları gerçekleştirdikten sonra dilerseniz Avea Menümüzün detaylarına bakalım. Interaktif olarak hazırlanmış Avea Menümüzü çalıştırdığımızda karşımıza 6 adet ana menü seçeneği gelecek. Şimdi Ana konu başlıkları altında karşımıza gelen bu seçenekler ve alt menülerinin ayrıntılı açıklamalarını görelim isterseniz.

    Avea Menümüz :

  • Eğlence : Bu bölüm altından Ringa (Ringa kategorilerine, koleksiyonunuza, tanımlamalarınıza ulaşabilir, üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz), AveaMüzik (AveaMüzik ile şarkı dinleyebilir, melodi yükleyebilir, sevdiklerinize şarkı veya melodi gönderebilirsiniz), Chat (Chat ile keyifli sohbetler yapabilir, yepyeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz), Logo-Resim (Logo, renkli logo, duvar kağıdı, resimli mesaj içeriklerine ulaşabilirsiniz), Melodi (Monomelodi, polimelodi ve gerçek seslerden istediğinizi seçebilirsiniz) ve Java Oyunları (İstediğiniz kategorideki oyunu telefonunuza indirebilirsiniz) seçeneklerine erişebiliyorsunuz.
  • Bilgi : Bu bölüm altından Haber (Ekonomiden politikaya, spordan magazine tüm haberler), Finans (IMKB endeksinden döviz fiyatlarına tüm finans bilgileri), Hava Durumu (İstediğiniz şehrin hava durumu bilgisi), Gerekli Telefonlar (Acil, hastane, eczane, karakol, THY acenta telefon numaraları), Ne-Nerede (Rehber, TV, sinema, restaurant, pastane, bar, meyhane, çiçekçi bilgileri), Fal (Günlük burç, burç uyumu, şans sayıları bilgileri), Talih&Oyun (Sayısal, Şans Topu, On Numara, Milli Piyango, Super Toto, Skor Toto, At Yarışı sonuçları), Müzik (Haftanın albümü, yerli/yabancı albümler, konserler, Türkçe/yabancı pop 10 listesi) ve Sms Uyarılarım (Fal, fatura, finans, Formula 1, futbol, haber, hava durumu, spor paketi, talih&oyun, WAPMesaj SMS`leri ile ilgili işlemler) seçeneklerine erişebiliyorsunuz.
  • Tarkan : Bu bölüm altından Melodiler (Tarkan`ın tüm şarkılarına ait melodiler), Duvar Kağıdı (Telefonunuzu süsleyecek resimler), Logo (Tarkan`a ait logolar) ve Ringa (Tarkan şarkılarının Ringaları) seçeneklerine erişebiliyorsunuz.
  • Multimedya : Bu bölüm altından MMS (Göndereceğiniz e-posta adresini ya da telefon numarasını belirterek MMS gönderebilirsiniz), FotoAvea (Çekmiş olduğunuz ya da resim galerinizde yer alan bir resmi baskıya gönderebilirsiniz) ve MobilVizyon (TV Kanallarını, trafik kameralarını, IMKB Teletext yayınlarını görüntüleyebilirsiniz) seçeneklerine erişebiliyorsunuz.
  • İşlemlerim : Bu bölüm altından Sms Uyarılarım (Fal, fatura, finans, Formula 1, futbol, haber, hava durumu, spor paketi, talih&oyun SMS`leri ile ilgili işlemler), WAPMesaj (Ekonomi, haftanın albümü / filmi / otomobili, politika, spor, yaşam SMS`leri ile ilgili işlemler) ve Yönlendirme (Tek Numara, Fatura ve Güncel, Kontör Yükleme, KontörPaylaş, Uzaktan Yönlendir, Telesekreter, ArayanıBil/ŞimdiAra, 152 Bilinmeyen Numaralar ve Numaram Gizli işlemlerinizi bu menüden gerçekleştirebilirsiniz) seçeneklerine erişebiliyorsunuz.
  • Spor : Bu bölüm altından da Futbol (Haber, KaçKaç, Türkiye ligi ve Avrupa ligleri ile ilgili bilgilere ulaşabilir; Fenerbahçe Dünyası, Galatasaray Dünyası, Trabzonspor Dünyası`na girebilirsiniz) ve Formula 1 (Haber, takvim, sıralama turu, sonuçlar, Puan, pistler, almanak bilgilerine ulaşabilirsiniz) seçeneklerine erişebiliyorsunuz.

    Son Söz : Yenilenmiş interaktif bir tasarım, tüm işlemlerin güzel görünümlü bir menü ile elinizin altında olması ve çevrimiçi olarak güncellenecek Avea Menü uygulamasını, uyumlu bir telefon kullanıyorsanız kesinlikle denemenizi öneririz. Ancak menü içindeki bazı seçeneklerin ücrete yansıyacağını da gözardı etmemenizi tavsiye ederiz. Eğer programı indirmek değil de ücretli olarak mesaj şeklinde telefonunuza yüklemek istiyorsanız da AVEAMENU yazıp 5555`e SMS göndermeyi deneyebilirsiniz.

    Anahtarlar:Avea Menü indir,Avea Menü download,Avea Menü indir,Avea Menü çek,Avea Menü,Avea Menü mp3,Avea Menü şarkı sözü,Avea Menü film indir,Avea Menü film,Avea Menü açıklama,Avea Menü bul,Avea Menü video,Avea Menü bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Avea Menü
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    ProfiMail (Symbian)
    Agile Messenger for Nokia
    Pocket M3Gate
    Avea Menü
    Chatin
    Plucker
    MSN Messenger
    Agile Messenger for Windo
    upIRC
    TealAgent
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır