Chatin indir,download,yükle - Internet - Mobil (Cep Tel. / PDA) Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Mobil (Cep Tel. / PDA) » Internet » Chatin
   Chatin
  Boyutu : 136 Kb
  Kullanım Süresi : 1 gün ücretsiz
  Dili : Türkçe
  Platform : (Mobil) Symbian
  Üretici Firma : Netbul
  Ekleme Tarihi : 07-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması:
ChatIn ile artık telefonunuzdan ayrılamayacaksınız. Çünkü o artık görülmemiş, sıradışı ve ilklerle dolu bir hizmet sunuyor size. Telefonunuzdan anında yazışmak, e-posta göndermek, çektiğiniz resimlerinizi paylaşmak ve bas-konuş...

Özellikleri:

  • Chatin`in bas-konuş özelliğiyle cep telefonunuzu bir telsiz gibi kullanarak arkadaşlarınızla saatlerce sohbet edebilirsiniz. Üstelik konuşma ücreti ödemeden!
  • Chatin anında mesajlaşma özelliği ile, bilgisayarınızda kullandığınız MSN, ICQ gibi sohbet uygulamalarının benzeri bir ortamı cep
    telefonunuza taşır.
  • Chatin üzerinden e-posta ile telefonunuzdaki resimlerinizi arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.
  • Chatin ile SMS ve MMS gibi telefonunuzun alışkın olduğunuz özelliklerini farklı bir yöntemle çok daha ucuza kullanırsınız.
  • Çevrimdışı arkadaşlarınızı Chatin`e davet edebilir, 160 karakterle sınırlı mesajlaşmalar yerine Chatin`le sınırsız sohbetler edebilirsiniz.
  • Arkadaşlarınız çevrimdışıyken bile onlara mesaj bırakabilirsiniz. Bu mesajlar arkadaşlarınızın mesaj kutularında saklanır ve onlar Chatin`e bağlandıklarında iletilir.
  • Telefonunuzdan istediğiniz herkese resimli veya resimsiz e-posta gönderebilirsiniz.
  • Farklı operatör kullanıcılarından arkadaşlar edinebilir ve onlarla sohbet edebilir, mesajlaşabilir ve resimlerinizi paylaşabilirsiniz. Hem de çok ucuza.

    Bas-konuş
    Chatin arkadaşlarınızla çok ucuza sesli mesaj göndermenizi ve almanızı sağlıyor. Cep telefonunuzu bir telsiz gibi kullanarak arkadaşlarınızla saatlerce konuşabilirsiniz.

    Nasıl?
    Öncelikle çevrimiçi olan arkadaşınızın yazışma ekranındaki menüden "Konuşma Başlat"ı seçmelisiniz. Ardından konuşma tuşuna basarak sesinizi kaydedin, elinizi kaldırdığınızda sesiniz arkadaşınıza iletilir.

    Chatin ile sesli mesajlaşma yapabilirsiniz. Cep telefonunuzu tıpkı bir telsiz gibi kullanarak arkadaşlarınızla saatlerce konuşmak çok kolay! Üstelik yaptığınız sesli mesajlaşma konuşma ücreti tarifesinden ücretlendirilmediği için çok ucuza! Örneğin; Chatin ile yaptığınız 1 dakikalık sesli mesajlaşma, normal görüşme ücretinin yaklaşık 25`te biri kadar.

    Konuşmak istediğiniz arkadaşınızın yazışma ekranındaki menüden Konuşma Başlat`ı seçerek arkadaşınıza konuşma talebinizi iletiniz. Bağlantı sağlandığında "Konuşma" tuşuna basılı tutarak konuşunuz. Aynı şekilde arkadaşınız da sizinle konuşabilir.

    Ücretlendirme:
    Chatin`in aylık kullanım ücreti 7.5 YTL`dir. 7.5 YTL ödeyerek Chatin abonesi olan herkesle limitsiz konuşabilir, MMS ücreti ödemeden resim ve video gönderebilir, SMS ücreti ödemeden mesajlaşabilir, limitsiz e-posta gönderebilir, tüm dünyadan arkadaş bulabilirsiniz. Netbul`a üye olarak bir gün ücretsiz kullanabilirsiniz. Buradan üye olabilirsiniz. Chatin`i kullanırken operatörünüze ayrıca GPRS kullanım ücreti ödersiniz. Chatin’le 1 MB GPRS ücreti ödeyerek yaklaşık;

  • 30 dk. bas-konuş
  • 7.000 adet mesaj
  • 5.000 adet resimsiz e-posta
  • 25 adet resim gönderebilirsiniz...

    GPRS kullanım bedeliniz cep telefonu faturanıza yansır. Eğer kontörlü hattınız varsa GPRS bedeli kullanım anında kontörünüzden düşer. Daha detaylı bilgiyi operatörünüzün web sitesinden veya çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.

    Kurulum:
    Bilgisayarınıza indirdiğiniz Chatin yükleme dosyasını cep telefonunuza aktararak kurulum işlemine başlayabilirsiniz. Chatin kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız bilgisayarınızdaki Chatin.sis dosyasını bluetooth, kızılötesi (infrared) veya ara kablo yardımı ile cep telefonunuza aktarın. Kurulum dosyası mesajlarım klasörüne gelecektir. Buradan Chatin.sis dosyasını açarak kurulumu başlatın. Kurulum sırasında `ileri` diyerek işlemi tamamlayın. Bu işlem bittikten sonra telefonunuzun ana menüsünden Chatin`e ulaşabilirsiniz. Son olarak yapmanız gereken ücretsiz kayıt olup sınırsız hizmetlerden faydalanmak.

    Not: indireceğiniz bu sürüm Nokia 3650, 3660, 6260, 6670, 7610, N-Gage, N-Gage QD, Siemens SX1 telefon modellerini desteklemektedir. 6600`ı destekleyen sürümünü ise buradan, 7650`yi destekleyen sürümünü de buradan indirebilirsiniz.

    Anahtarlar:Chatin indir,Chatin download,Chatin indir,Chatin çek,Chatin,Chatin mp3,Chatin şarkı sözü,Chatin film indir,Chatin film,Chatin açıklama,Chatin bul,Chatin video,Chatin bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Chatin
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Pocket M3Gate
    Pocket Chat
    Pocket Internet Explorer
    RMRFTP
    Avea Menü
    ProfiMail (Pocket PC)
    2dphone
    ProfiMail (SmartPhone)
    Agile Messenger for Windo
    ProfiMail (Symbian)
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır