AVG Anti-Rootkit indir,download,yükle - Antivirüs - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Antivirüs » AVG Anti-Rootkit
   AVG Anti-Rootkit
  Boyutu : 1.04 Mb
  Kullanım Süresi : Filigran
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Grisoft
  Ekleme Tarihi : 10-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
AVG Anti-Rootkit bir "rootkit" algılama ve temizleme yazılımıdır. Güvenlik firmalarının birer birer "rootkit" önleyici yazılımlar sunduğu günümüzde AVG AntiVirus yazılımının sahibi Grisoft firması da deneme sürümlü bir "rootkit" önleme yazılımı sundu. "Rootkit"ler son zamanlarda oldukça sık kullanılan ve henüz tam olarak kullanıcılar tarafından bilinen bir tehlike olmadığından yarattığı tehlike oldukça büyük. Bilgisayar korsanlarının sistemlere izinsiz biçimde girebilmeleri için tasarladıkları bu zararlı araçlar, sistem üzerinde buldukları açıklardan yararlanarak kendilerini gizlemekte ve aynı zamanda sisteme giriş yapan korsana her türlü saldırı aracını saklama imkanını vermektedirler. Korsanlar bu tehlikeli araçlarla hem sistemlere girebilmekte hem de diğer türden zararlıların sisteme bulaştırılmasını sağlamaktadırlar. Kullanılan "rootkit" ile birlikte özellikle truva atları ile sistemdeki her türlü hakka sahip olan korsanlar istedikleri takdirde casus yazılımları(spyware) ve internet solucanlarını(worm) da sisteme bulaştırabilmektedirler.

AVG Anti-Rootkit yazılımı da yukarıda sayılan tüm bu tehlikeleri önlemek için sisteminiz üzerinde tarama yapmanızı sağlamaktadır. Gizli biçimde çalışan tüm zararlı araçları tespit ederek bunları sistemden silebilmektedir. Yazılımın kullanımı oldukça kolay ve boyutu çok küçüktür. Normal ve derin tarama olmak üzere iki tür "rootkit" tarama imkanı sunan yazılım bu işlemlerini çok hızlı gerçekleştirmektedir.

Anahtarlar:AVG Anti-Rootkit indir,AVG Anti-Rootkit download,AVG Anti-Rootkit indir,AVG Anti-Rootkit çek,AVG Anti-Rootkit,AVG Anti-Rootkit mp3,AVG Anti-Rootkit şarkı sözü,AVG Anti-Rootkit film indir,AVG Anti-Rootkit film,AVG Anti-Rootkit açıklama,AVG Anti-Rootkit bul,AVG Anti-Rootkit video,AVG Anti-Rootkit bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
AVG Anti-Rootkit
SEÇMECE PROGRAMLAR
Wscript.Kakworm Removal T
W32.Reatle@mm Removal Too
Jammer
W32.HLLW.Anig Removal Too
1st Email Anti-Virus
Kaspersky Personal Securi
FixBlast Removal Tool
Kak.Worm.B Fix
a-squared HiJackFree
F-Prot Antivirus (DOS)
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır