Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) indir,download,yükle - Araçlar - Linux Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Linux » Araçlar » Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris)
   Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris)
  Boyutu : 35 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Linux X11/Konsol
  Üretici Firma : Avira GmbH
  Ekleme Tarihi : 21-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Avira AntiVir PersonalEdition Classic yazılımının; Linux, FreeBSD ve Solaris platformlarında kullanabileceğiniz yazılım, Windows ortamında göstermiş olduğu başarı ile oldukça ön plana çıkıyor. Windows sürümünün motorunu kullanarak çalışan yazılım konsol üzerinden vermiş olduğunuz komutlar ile sisteminizi korayabilecek kapasitede.

Virüs algılama ve temizleme özelliğinin yanısıra truva atlarına, solucanlara, numara çevirici olarak tabir edilen ve sizin denetiminiz dışında aramalar yaparak kabarık faturalarla karşılaşmanıza neden olan dialerlara, arkakapıdan sisteme sızan zararlılara, phishing denen ve özelliikle internet bankacılığında bir tehdit oluşturup şifrelerinizi çalma amaçlı hareketlere, zararlı oyun ve şaka amaçlı yazılımlara, çift uzantılı dosyalara karşıda sistemi koruyup, bunları sistemden temizleyebilmektedir.

Günümüzde AntiVirus yazılımlarının mevcut zararlıları algılama-temizleme özelliğinin artık yetmediği görülmüştür. Çünkü ne kadar çabuk çözüm getirilirse getirilsin virüsler daha önce yazılmaktadır. Durum böyle olunca AntiVirus yazılımları yapılarını değiştirerek henüz tanımlanmamış zararlıları da algılayıp, sisteme zarar vermelerini engelleme özelliği getirmişlerdir. Heuristic tarama olarak tabir edilen bu özellik ile yeni yazılmış ya da veritabanında antivirüsü bulunmayan zararlıyı program algılamakta ve vereceği zararın önüne geçmektedir. Bu özellik Avira AntiVir Personal Edition Classic yazılımında da mevcuttur. Birçok ücretli yazılımda bulunmamasına rağmen bu hizmeti AntiVir`in sunması güvenliğe verdiği önemi göstermektedir.

AntiVirus yazılımlarının en önemli özelliklerinden birisi olan kaynak kullanma konusunda da AntiVir rakiplerine oranla daha az kaynak kullanmaktadır. Özellikle düşük sistem konfigürasyonuna sahip kullanıcılar fazla kaynak kullanan AntiVirus yazılımlarını kullanamamakta ya da zorluk çekmektedirler. Minimum düzeyde işlemci ve bellek kullanan AntiVir kullanıcılara bir sorun oluşturmamakta, düşük sistem konfigürasyonuna sahip kullanıcılarında iyi bir yazılıma ücretsiz olarak sahip olmasına imkan tanımaktadır.

Anahtarlar:Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) indir,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) download,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) indir,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) çek,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris),Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) mp3,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) şarkı sözü,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) film indir,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) film,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) açıklama,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) bul,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) video,Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Avira AntiVir PersonalEdition Classic (Linux/FreeBSD/Solaris)
SEÇMECE PROGRAMLAR
Navicat MySQL for Linux
HJSplit for Linux
LinEAK
Ghost for Linux
Bzip2
Guarddog Personal Firewal
mrt_McAfeeFetchUpdates
VueScan Professional Edit
ScanModem
Adobe Reader (Linux)
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır