AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter indir,download,yükle - Ses/Görüntü Dönüştürücüler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter
   AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter
  Boyutu : 4.56 Mb
  Kullanım Süresi : Filigran kısıtlaması
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : MpgDvd.com
  Ekleme Tarihi : 28-11-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
AVOne Gold - AVI/DVD/VCD/SVCD/MPEG/AVI/ASF/MP3 Converter ile AVI/MPEG/WMV/ASF/RM/RAM/RMVD formatlı video dosyalarını VCD/DVD/SVCD/MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4/AVI/ASF/MP3 formatlı video dosyalarına dönüştürebilirsiniz. Yazılım; DivX, Xvid, AVI, MPEG-1 (layer1, layer2 ve layer3), MPEG-2 ve MPEG-4 formatlarını destekliyor. Ayrıca NTSC/PAL ayarlarını düzenleyebilme, giriş/çıkış formatlarını önceden izleyebilme, filmleri orantılı olarak frame şekline getirme ve frame`leri kesme gibi özellikleri de içerisinde barındırıyor. NTSC formatını PAL formatına dönüştürme, ya da PAL formatını NTSC`ye dönüştürmeye de yarıyor. Yazılımın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanımı çok kolay. Ayrıca videoları oluşturmadan önce izleyebilme özelliğine de sahip. Oluşturduğunuz video dosyalarını VCD, DVD gibi formatlarla CD`lere istediğiniz şekilde yazabilmek güzel bir özellik. İsterseniz CD`lere yazarken film dosyalarınıza kendi logolarınızı yerleştirebilir; favori filminizdeki müzikleri ayırıp MP3 formatı şeklinde saklayabilirsiniz.

Yazılımı Pentium III, Pentium 4 veya AMD Athlon işlemcili bir bilgisayar ve DirectX 9.0 destekli bir ekran kartıyla kullanırsanız yazılımdan daha iyi performans alabilirsiniz.

Not: Programın tam sürümüne sahip olabilmeniz için 26€ ödemeniz gerekmektedir. Programı buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Anahtarlar:AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter indir,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter download,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter indir,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter çek,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter mp3,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter şarkı sözü,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter film indir,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter film,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter açıklama,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter bul,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter video,AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
AVOne Gold - DVD/VCD/MPEG/AVI/ASF Converter
SEÇMECE PROGRAMLAR
MainConcept MPEG Encoder
Exe to Avi
PQ DVD to iPod Video Conv
A1 - Alive Video Converto
Axialis AX-CDPlayer
Essential MP3 Player
Audio/Video To Wav Conver
Dr. DivX
DVD-toSVCD
ALO RM to MP3 Converter
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır