Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri indir,download,yükle - Dini Program ve Belgeler - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Dini Program ve Belgeler » Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri
   Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri
  Boyutu : 238 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Harun Yahya
  Ekleme Tarihi : 13-05-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
İnsana yaratılış amacını bildiren, doğruyu yanlışı gösteren ve hayatın gerçek yönlerini açıklayan yegane kaynak Kuran`dır. Çünkü Kuran`ı insanları yaratan, onların tek hakimi ve tek sahibi olan Allah indirmiştir. Dolayısıyla insanın bilmediklerini öğrenebilmesi ve içerisinde bulunduğu cahillikten kurtulup bilinçlenebilmesi de ancak Kuran`da bildirilen dini yaşamasıyla mümkündür.

Bu önemli gerçeği göz ardı ederek dinden uzak yaşayan kimseler ise "cahil" bir toplum oluştururlar. Fakat bu cahillik yaygın olarak kullanılan anlamından tamamen farklıdır. Bu kimseler görgü, kültür ya da tahsil bakımından kendilerini geliştirmiş kişiler olabilirler. Ya da bilimin her dalında uzmanlaşmış, yüzlerce kitap okumuş, sayısız buluşta bulunmuş ve hatta bu birikimleriyle yaşadıkları döneme isimlerini yazdırmış kimseler de olabilirler. Ancak bu insanların ne bu konumları, ne birikimleri, ne ürettikleri formüller, ne de okudukları kitaplar içerisinde bulundukları cehaleti gidermeye yetmez. Çünkü söz konusu olan cahillik, bu kimselerin Yaratıcılarını tanımamaları, O`nun kudretini gereği gibi takdir edememeleri, O`nun kendilerinden neler beklediğini, edinmelerini istediği ahlak ve kişilik yapısının nasıl olması gerektiğini bilmemelerinden kaynaklanan bir cahilliktir. Bu köklü cehalet onların yaşam tarzlarından kişilik yapılarına kadar hayatlarının her anında olumsuz etkilerini gösterir.
Bu gerçeklere işaret eden bu e-kitap formatındaki kitabı indirmenizi tavsiye ediyorum.
_________________________
Not:Bu kitap pdf formatındadır. Bu yüzden Acrobat Reader programını sisteminize kurmanız gerekmektedir.

Anahtarlar:Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri indir,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri download,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri indir,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri çek,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri mp3,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri şarkı sözü,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri film indir,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri film,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri açıklama,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri bul,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri video,Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Cahiliye Toplumunda İnsan Karakterleri
SEÇMECE PROGRAMLAR
Menzil Temmuz Ağustos Eyl
Zamansızlık ve Kader Gerç
Sakın Unutmayın !
Müminlerin Mutluluğu
Namaz (Namaz Hocası ve Di
Nurdan Damlalar Serisi 5
Kuran Ahlakı [e-kitap]
40 Hadis
Kendini Tanı [e-Kitap]
Kur`an Öğreniyorum
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır