Clean My Registry indir,download,yükle - Bakım - Onarım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Bakım - Onarım » Clean My Registry
   Clean My Registry
  Boyutu : 859 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : Smart PC Solutions
  Ekleme Tarihi : 08-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Clean My Registry ücretsiz bir kayıt defteri temizleme yazılımıdır. Windows kullanıcıları zaman içerisinde sistemlerine bakım yapmadıklarından dolayı kayıt defterinde gereksiz veriler birikebilmektedir. Özellikle sisteme kurulup kaldırılan yazılımların kayıt defteri girdileri kendiliğinden silinmeyip biriktiği için kayıt defteri hantalllaşmakta ve işlevini tam olarak yerine getirememektedir. Ayrıca sistemde oluşan sorunlardan dolayı kayıt defterinde hasar görmüş girdiler bulunabilmektedir. Bu gereksiz ve hasarlı girdiler temizlenmediğinde sistem kararlılığı ve hızı olumsuz yönde etkilenmektedir.

Clean My Registry gerekli olan bu temizleme işlemini oldukça kısa sürede gerçekleştirebilmektedir. Kullanımı oldukça basit olan yazılımla yapılması gereken tek şey ana menüsündeki "Clean" yani "Temizle" butonuna basmaktır. Yazılım bu komutla birlikte kayıt defterinde oldukça hızlı bir tarama yaparak gereksiz verileri temizlemekte, hasarlı verileri ise onarmaktadır. Bu temizlik ve onarım işleminden sonra sisteminizde oluşabilecek bir hataya karşı "Undo" butonunu kullanarak yapılan işlemleri geri alma şansınız da bulunmaktadır. Küçük boyutu, kolay kullanımı, hızlı tarama özelliği ve ücretsiz olması ile kayıt defteri temizleme ve onarımı için kullanabileceğiniz oldukça başarılı bir yazılımdır.

Tasarımı tek bir ana pencereden oluşturulan yazılımda temizlenen ve onarılan kayıt defteri girdilerini ayrıntılı olarak da görebilirsiniz. Harici hiçbir işlem yapmanıza da gerek yoktur. Yazılımın kullanımından dolayı herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalinizde oldukça düşüktür. Zaten herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimaliniz düşünülerek yazılım kendiliğinden kayıt defterinizin bir yedeğini almaktadır.

Anahtarlar:Clean My Registry indir,Clean My Registry download,Clean My Registry indir,Clean My Registry çek,Clean My Registry,Clean My Registry mp3,Clean My Registry şarkı sözü,Clean My Registry film indir,Clean My Registry film,Clean My Registry açıklama,Clean My Registry bul,Clean My Registry video,Clean My Registry bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Clean My Registry
SEÇMECE PROGRAMLAR
Uniblue`s Registry Booste
Error Repair Pro
Eraser
Advanced Registry Tracer
R-Excel
TweakNow RegCleaner Profe
Ace Optimizer
FinalData Enterprise
RegistrySmart
Advanced WindowsCare Pers
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır