EmPro Profesyonel Emlak Programı indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » EmPro Profesyonel Emlak Programı
   EmPro Profesyonel Emlak Programı
  Boyutu : 32.4 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Emühendislik
  Ekleme Tarihi : 03-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
EmPro Profesyonel Emlak Programı, Türkiye`deki en iyi Emlak Sisteminin bir parçasıdır. Emlak Ofisinizin Tüm işlerini EmPro ile kolayca yönetebilirsiniz. Program ile arazi, konut, işyeri portföylerinizin 56 adet özelliği ile birlikte 20 adet resim ve video görüntüsünüde kayıt edebilir, müşterilerinize program ile portföylerinizin tanıtımını yapabilirsiniz.

Empro ile siparişlerinizi kayıt edebilir, sipariş takibi yapabilir, muhasebe bilgilerinizi takip edebilirsiniz. Ayrıca EmPro ile Takvim ve randevu takibini de yapabilirsiniz. Messenger bölümü ile programı kullanan diğer emlakçılarla sohbet edebilirsiniz. Müşterilerinize sözleşmelerinizi hazırlayabilirsiniz. TC Kimlik no, Vergi no, Bağkur vb. bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

EmPro ile programdan tek tıklama ile portföylerinizin www.emlakdanismanlik.com `da yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik bu hizmet de ücretsiz. En önemlisi, Emühendislik`ten temin edebileceğiniz Web Sitenizin içeriğini, sayfalarını ve raporlamaları EmPro ile kolayca yönetebilirsiniz. Gayrimenkullerinizi, resimleri hatta video görüntüsünü web sitenize tek tıklama ile gönderebilirsiniz. Web sitenizin tüm bölümlerini EmPro ile yönetebilirsiniz.

Büronuzda EmPro varsa başka programa ihtiyacınız kalmaz.

Anahtarlar:EmPro Profesyonel Emlak Programı indir,EmPro Profesyonel Emlak Programı download,EmPro Profesyonel Emlak Programı indir,EmPro Profesyonel Emlak Programı çek,EmPro Profesyonel Emlak Programı,EmPro Profesyonel Emlak Programı mp3,EmPro Profesyonel Emlak Programı şarkı sözü,EmPro Profesyonel Emlak Programı film indir,EmPro Profesyonel Emlak Programı film,EmPro Profesyonel Emlak Programı açıklama,EmPro Profesyonel Emlak Programı bul,EmPro Profesyonel Emlak Programı video,EmPro Profesyonel Emlak Programı bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
EmPro Profesyonel Emlak Programı
SEÇMECE PROGRAMLAR
Konut Edindirme Yardımı B
Cafe Control
Optik
Oto Galeri
AKINSOFT Cd Market
Beyanname Programı
Akıllı Dernek Yönetimi
Ercom 1D Optimizasyon Pro
CepAlSat
AS-Ya Obezite Tarama Anal
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır