Extra Drive Creator Professional Edition indir,download,yükle - Extra Drive Creator Professional Edition - Sistem Araçları Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Sistem Araçları » Extra Drive Creator Professional Edition » Extra Drive Creator Professional Edition
   Extra Drive Creator Professional Edition
  Boyutu : 580 Kb
  Kullanım Süresi : 21 günlük kullanım
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : Godlike Developers
  Ekleme Tarihi : 05-09-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Extra Drive Creator ile bilgisayarınızda şifreli sürücü, sanal CD, dosya ve klasörden sürücü ve RAM (bellek) sürücüsü oluşturabilirsiniz.

Programı açtığınızda bilgisayarınıza ait çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz. İşletim sistemi, sürüm, kimlik, yapı, fiziksel bellek toplamı, işlemci sayısı, işlemci frekansı, kullanıcı adı, bilgisayar adı, sistem lisansı, klavye tipi, bios tarihi, bios sürümü gibi bilgilere tek bir ekran içinden görüntüleyebilirsiniz.

Şifreli sürücü:
Bu araç bilgisayarınızda şifreli sürücüler oluşturmak için kullanılır. Bu sürücü üzerinde diğer kullanıcılardan gizlemek istediğiniz bilgileri saklayabilirsiniz. Sürücü gerçek zamanlı AES 256-bit algoritma kullanır. Bilgisayarınızda şifreli sürücü oluşturduğunuzda, parolanızla şifrelenen ekstra sürücü Windows Gezgini`nde görüntülenir.
Sanal CD:
Bu araç CD-ROM`ların ISO kalıplarını okumak, oluşturmak ve ayrıca onları bilgisayarınızda CD-ROM`lar olarak etkinleştirmek için kullanılır. Sanal CD oluşturduğunuzda, kaynak sürücüdeki bilgilerin toplandığı bir ISO kalıbı sabit diskinizde, sanal CD-ROM ise Windows Gezgini`nde görüntülenir.
Dosyadan Sürücü:
Bu araç ilave sürücüler üzerinden bilgisayarınızın sabit diskini bölümlemeden ekstra sürücü oluşturmak için kullanılır. Ekstra sürücü için dosyaları baz alır. Oluşturma sonrası, Windows Gezgini sabit diskinizde oluşturulan sürücüden bilginin tutulacağı bir ekstra sürücü ve kapsayıcı dosyası gösterir.
Klasörden Sürücü:
Bu araç bilgisayarınızın sabit disklerinde fazladan bölümler oluşturmadan ekstra sürücüler oluşturmak için kullanılır. Ekstra sürücü için klasörleri baz alır. Bilgisayarınızda sıkça kullandığınız klasörlere erişimi kolaylaştırmaya hizmet eder. Oluşturma sonrası Windows Gezgini`nde seçtiğiniz klasöre içeriğin gösterileceği bir ekstra sürücü ve kapsayıcı bilgisayarda görüntülenir.
RAM Sürücü:
Bu araç bilgisayarınızın sabit disklerinde fazladan bölümler oluşturmadan ekstra sürücüler oluşturmak için kullanılır. Ekstra sürücü için RAM`ı (belleği) baz alır. Tüm bilgiler bu sürücü üzerinde tutulur ve bilgisayar yeniden başlatıldığında kaybedilir. Sürücülere maksimum erişim hızı gerektiren uygulamalar için geçici bilgileri biriktirmek için (Temp/TMP gibi) kullanılan benzer sürücüler.

Türkçe kullanım
Ana menüde bulunan `Options`a tıklayıp, gelen pencereden `Turkish`i seçip, `Apply` tuşuna bastığınızda Türkçe olur.

Programın lisanslı fiyatı ise 29.99$`dır.

Anahtarlar:Extra Drive Creator Professional Edition indir,Extra Drive Creator Professional Edition download,Extra Drive Creator Professional Edition indir,Extra Drive Creator Professional Edition çek,Extra Drive Creator Professional Edition,Extra Drive Creator Professional Edition mp3,Extra Drive Creator Professional Edition şarkı sözü,Extra Drive Creator Professional Edition film indir,Extra Drive Creator Professional Edition film,Extra Drive Creator Professional Edition açıklama,Extra Drive Creator Professional Edition bul,Extra Drive Creator Professional Edition video,Extra Drive Creator Professional Edition bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Extra Drive Creator Professional Edition
SEÇMECE PROGRAMLAR
Extra Drive Creator Profe
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır