Fast-Help indir,download,yükle - Fast-Help - Yazım Araçları Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Yazım Araçları » Fast-Help » Fast-Help
   Fast-Help
  Boyutu : 8.82 Mb
  Kullanım Süresi : 14 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : DevHost Ltd
  Ekleme Tarihi : 20-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Fast-Help, yardım dosyası hazırlama programıdır. İçeriğindeki birden fazla yapı sayesinde tek kaynak editöründen HTML Yardım (CHM), Windows Yardım (HLP), Website Yardım, PDF, PocketPC Yardım gibi türlerde yardım dosyaları oluşturabilirsiniz.

Sezgisel bir kullanıma sahip olduğundan zamandan tasarruf ederek daha pratik yoldan tek kaynaktan birden fazla dosya türüne derleme yapabilirsiniz. Fast-Help International`in içinde bulunan çeviri asistanı sayesinde İngilizce harici diğer dillerde de yardım dosyaları hazırlanabilir.

Kullanımı hakkında kısa bilgi
`File > New Project` yoluyla yeni bir proje açılır. Program adı yazıldıktan sonra konu başlıklarını oluşturmak için sol bölümde bulunan konu simgesine tıkladıktan sonra, konu başlığına girip `OK` tuşuyla onaylayın. Sağ taraftaki bölüme yardım dosyası için gerekli metni yazıp, bu metin üzerinde yazı tipi, boyut, renk gibi değişiklikler yapılabilir. Ayrıca seçili bir metne web bağlantısı atanabilir, resim ve değişken değerler eklenebilir. İlk oluşturulan konu başlığı gibi diğer bölümler de oluşturulabilir. Bu konu başlıkları içine ayrıca alt konu başlıkları da açılabilir.

`Translations` kısmından ise özgün yazı ve seçmiş olduğunuz dile göre çevrilecek yazı yan yana pencerede açılır. Buradan metni başka bir dile çevirebilirsiniz. Çeviri alanı içinde konu başlığı, pencere başlığı, içindekiler başlığı, yazı tipi, boyutu, alt-üst başlıklar, web site bilgileri gibi bilgileri değiştirebilirsiniz. Yardım dosyasıyla ilgili tüm işlemleri yaptıktan sonra `Project` > `Compile` yolundan HLP, CHM, Website, Word, PDF, PocketPC, wxWidgets türlerinden birini seçip derleme işini yaptırabilirsiniz.

Yine aynı menü içinden CHM, HLP, Word, RTF, PDF, PocketPC gibi dosya türleri için hazırlanan dosyaları seçip, derleme seçeneklere göz atabilir ve değişiklikler yapabilirsiniz. Mesela; HTMLHelp Compiler seçeneğine tıkladığınızda karşınıza gelen pencere içinde CHM dosya adını, dilini, yazı tipini, karakter setini, konumunu, yönetme paneli tuş ayarlarını, göstermek istediğiniz tuşları (gizle/göster, ileri, geri, yazdır gibi), renk, kendinden açılabilir pencereleri gibi çeşitli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Programı 14 gün ücretsiz kullanabilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise Fast-Help`in 299; Fast-Help International ise 399$`dır.

İnnDirilen dosya ikisini de kapsamaktadır. `International` da ekstra olarak `çeviri` özelliği mevcuttur.

Anahtarlar:Fast-Help indir,Fast-Help download,Fast-Help indir,Fast-Help çek,Fast-Help,Fast-Help mp3,Fast-Help şarkı sözü,Fast-Help film indir,Fast-Help film,Fast-Help açıklama,Fast-Help bul,Fast-Help video,Fast-Help bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Fast-Help
SEÇMECE PROGRAMLAR
Fast-Help
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır