Golaks Makine Demirbaş Takip indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Golaks Makine Demirbaş Takip
   Golaks Makine Demirbaş Takip
  Boyutu : 12.6 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Golaks Yazılım
  Ekleme Tarihi : 25-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Sağlıklı bir üretimin yapılabilmesi, üretim programlarının aksaksız gerçekleştirilebilmesi, makine ve insan faktörlerinin uyumlu çalışmasına bağlıdır. İşletmelerde ekipman veriminden en yüksek düzeyde ise planlı çalışma koşullarına bağlıdır. Makinenin arıza yaparak beklemelere neden olması tüm çalışma sistematiğini bozar. İşletmelerin bugünkü rekabet şartlarında ayakta kalabilmesi, ürün kalitesi ve ekipman kalitesi ile eşdeğer duruma gelmektedir. Bir üretim hattında, planlanan üretimin yapılması beklenirken, ortaya ekipman arızası gibi ciddi sorunlar çıkabilmekte ve bu sorunlar yarattıkları kesintiler ile üretim planlarını altüst edebilmektedir. Bu durum bir işletme için kabus niteliği taşır, bu yüzden işletmelerdeki bakım faaliyetleri kritik öneme sahiptir. Bakım faaliyetlerinin belirli amaçlara yönelik olarak bilinçli ve planlı bir şekilde yürütülebilmesi gerekmektedir. Bakım sistemlerine yeni bir yaklaşım getiren Golaks Makine Demirbaş Takip, ilgili faaliyetlerin bir bütün olarak ele alınmasını sağlayarak, bilinen planlı ve arızi bakım faaliyetlerini, arızaları azaltma, bakımları kolaylaştırma ve bakım personelinin sorumluluk ve motivasyonlarını arttırarak disipline edebilecek şekilde tasarlanmış bir bilgisayar yazılımıdır. Şu bir gerçektir ki, bugünün rekabet koşulları eskiye nazaran çok değişmiştir. İşletmelerin karlılıklarını koruyabilmesi hatta arttırabilmesi, çok iyi bir stratejik planlama ve iş süreçleri analizini beraberinde getirmektedir.

Makine Demirbaş Takip Otomasyonu Detayı:
1. Makine arıza bildirimleri (Her terminalden arıza bildirim imkanı)
2. Makine arıza ve bakımlarında kullanılan malzeme ve bu malzemelere ait fiyatlandırma
3. Arızayı gideren kişi veya şirket istatistikleri
4. Üç para tipinde maliyetlendirme
5. Makine amortisman ve yeniden değerleme işlemleri
6. Makine operatör zimmet işlemleri
7. Makine kalibrasyon takip işlemleri
8. Makine planlı bakım oluşturma ve takip işlemleri
9. Sınırsız ve esnek raporlama imkanı

Makine Arıza Bildirim:
Golaks Makine ariza bildirim modülü işletme içerisinde kullanılan tüm makine tesisat ve demirbaşların ilgili bakım birimine arıza ve aksamalarını bildirim ve takip için geliştirilmiş bir modüldür. Modül kullanımı çok basit olmakla birlikte kullanıcının arıza bildirim zamanını kısaltmaktadır. İşletme içerisindeki arıza bildirim ve takibini sağlıklı bir şekilde yürüten sistem tarih aralıklı raporları sayesinde geçmişi sorguladığı gibi, geleceği planlamaya da yardımcı olmaktadır. Sisteme girilen arıza bildirimi kayıt edilir edilmez yazıcı çıktısı olarak fiş dökümü haline getirilmektedir.

Anahtarlar:Golaks Makine Demirbaş Takip indir,Golaks Makine Demirbaş Takip download,Golaks Makine Demirbaş Takip indir,Golaks Makine Demirbaş Takip çek,Golaks Makine Demirbaş Takip,Golaks Makine Demirbaş Takip mp3,Golaks Makine Demirbaş Takip şarkı sözü,Golaks Makine Demirbaş Takip film indir,Golaks Makine Demirbaş Takip film,Golaks Makine Demirbaş Takip açıklama,Golaks Makine Demirbaş Takip bul,Golaks Makine Demirbaş Takip video,Golaks Makine Demirbaş Takip bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Golaks Makine Demirbaş Takip
SEÇMECE PROGRAMLAR
Bilgi Bordro Programı
PC Kur
Te-Barkod Stok Takip
Hesapçı
Epiri Editör
Optik
Misafirhane Otomasyonu
Optic Adviser XE Optik Ot
Etkin Plus Emlak Takip
Ri-Mer Kütüphane Takip
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır