Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) indir,download,yükle - Ses - Görüntü - Mac Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Mac » Ses - Görüntü » Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X)
   Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X)
  Boyutu : 2.12 Mb
  Kullanım Süresi : 10 dakika çalışma
  Dili : Ingilizce
  Platform : Mac Tiger/OS X
  Üretici Firma : Honda Motor Co., Ltd.
  Ekleme Tarihi : 20-09-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Honda Worldwide Screen Saver, Honda hakkında güncel bilgileri ve haberleri almanıza, dünyadaki önemli şehirlerin zamanlarını görmenize yarayan bir ekran koruyucusu. Ekran koruyucu, çeşitli modları içermektedir. Worldwide News moduyla fotoğraf ve video içeren dünya üzerindeki güncel Honda haberlerini alabilirsiniz. World Clock modu, 18 önemli şehrin güncel zamanını göstermektedir. Burada 250`den fazla şehri/bölgeyi seçerek ikinci zamanları ayarlayabilirsiniz. Bilgisayarınızın saatini, tarihini ve saat dilimini doğru ayarlamayı unutmayınız. Hangi modun görüntüleneceğini ayar penceresinden ayarlayabilirsiniz. Ayrıca ekran koruyucuda dünyadaki şaşırtıcı mirasların ve önemli şehirlerin fotoğrafları bulunmaktadır.

Ekran koruyucu ayarlarındaki General sekmesinde Honda Worldwide News, World Clock veya ikisinde birden çalışılacağını ayarlayabilirsiniz. Network sekmesinde proxy sunucu kullanacaksanız kullanıcı adı ve şifrenizi girebilirsiniz. Clock sekmesinde Show Second Country/Area Time`ı seçtikten sonra 250`den fazla şehri/bölgeyi seçerek ikinci zamanları ayarlayabilirsiniz. Option sekmesinde ise boşluk (space) tuşuna basarak veya fareyi hareket ettirerek ekran koruyucudan çıkılması ayarını yapabilirsiniz. Honda World News Mode`undaki videolarda çalan sesleri kapatabilirsiniz. Yazılımda bulunan tuşlar sayesinde isterseniz ekran koruyucunun oynatılması esnasında çıkış ve ayarlama işlemlerini yapabilirsiniz.

Not : Ekran koruyucu Macintosh OS X 10.4 ve sonrasında çalışmaktadır, ve Power PC G5 veya Intel Core işlemci önerilmektedir. Ayrıca, güncel haberleri yükleyebilmek için internet bağlantısı gereklidir. Program flash tabanlı olduğu için Adobe Flash Player gereklidir. Intel işlemciler için olan sürümünü buradan, Power PC işlemciler için olan sürümünü buradan yükleyebilirsiniz.

Not 2 : Ekran koruyucunun Windows ile uyumlu sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Anahtarlar:Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) indir,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) download,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) indir,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) çek,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X),Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) mp3,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) şarkı sözü,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) film indir,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) film,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) açıklama,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) bul,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) video,Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Honda Worldwide Screen Saver (Mac OS X)
SEÇMECE PROGRAMLAR
iTunes (Mac)
Audiocorder
Honda Worldwide Screen Sa
Disco
Sound Converter
ID3 Editor
Destiny Media Player (Mac
EasyWMA
Simple AudioCD Player
Image2SWF
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır