Internet Explorer indir,download,yükle - Tarayıcı - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Tarayıcı » Internet Explorer
   Internet Explorer
  Boyutu : 14.1 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows XP/Vista
  Üretici Firma : Microsoft Corp.
  Ekleme Tarihi : 23-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Windows Vista ile birlikte uzunca bir süredir geliştirilme ve Beta sürümleri denenmekte olan Internet Explorer 7`nin kararlı ve Türkçe sürümü, nihayet bizlerle buluşabildi. Yenilenen özellikler, tamamen değiştirilen görünüm ve yeni fikirler, IE 6 ve önceki sürümleri ile yakalanan başarıyı bir adım öteye taşıyabilecek mi, yoksa bugüne kadar çıkartılmış en başarısız tarayıcı sürümü olarak biz bilgisayar kullanıcılarının anılarımızda mı yer alacak? Aşağıda, Internet Explorer 7 Türkçe yazılımını eksisiyle artısıyla, bir ön fikir olması açısından sizler için inceledik.

Artılar :

  • Sekmeli Tarama : Birden çok siteyi tek bir tarayıcı penceresinde görüntülememizi sağlayan bu özellik ile ayrı bir tarayıcı sayfası açma gereksinimi olmadan aynı pencere içerisinde birden çok web sayfası görüntülenebiliyor.
  • Hızlı Arama : Araç çubuğuna entegre edilmiş özelleştirilebilen ve 3. parti eklemelerine izin veren arama çubuğu (Google, Yahoo, MSN gibi çok çeşitli arama motorlarına kolay erişim hizmeti)
  • RSS Desteği : RSS desteği veren siteler ile tam uyum içerisinde çalışabilme imkanı.
  • Sayfa Yakınlaştırma Özelliği : Web sitelerinin orjinallerinden daha büyük biçimlerde büyütülebilme ve görüntülenebilme imkanı.
  • AVI Filtresi : Kötü niyetli web sitelerinin tespit edilip, her türlü içerik paylaşımlarının engellenebilmesini sağlayan bir teknoloji.
  • Kolaylaştırılmış Dosya Silme Desteği : Tek bir tuş ile bilgisayara kaydedilen çerezler, sayfalar, klasörler ve her türlü çevrimdışı veriyi temizleyebilme imkanı.
  • CSS Geliştirilmesi : CSS 2.1 desteği ile birlikte, web sayfalarında kullanılan en son görsellikleri başarıyla görüntüleyebilme imkanı.
  • Güvenlik Geliştirmeleri : Geliştirilmiş ActiveX denetimi (Eklenti yöneticisi dahilinde), Entegre edilmiş Kötü amaçlı yazılım tespit programı, Güvenlik bildirimleri için eklenen Güvenlik Durum Çubuğu, URL güvenlikleri (arttırılmış veri güvenlik protokolleri), Tüm eklentileri pasifleştirebilme imkanı (Sadece Windows Vista kurulu bilgisayarlarda çalışan sabit sürücüye dosya yazılımını engelleyen Korumalı Kip ve Gelişmiş Ebeveyn Denetimleri de bulunuyor), Grup İlkeleri ve dahili tarayıcı motoru geliştirilmeleri ile daha da sağlamlaştırılmış internet güvenliği.
  • İyileştirilmiş AJAX Desteği : AJAX uygulamaları için tam destek (IE6 içinde bu destek kısmi olarak sağlanabiliyordu)
  • PNG Şeffaflık Desteği : Şeffaf PNG resimlerini tam olarak görüntüleyebilme ve kaydedebilme imkanı.
  • True Type Yazı Tipi Eklentisi : Office 10 ve Vista ile birlikte standart olarak sunulan, True Type, yani Gerçek Biçimdeki metin görüntüleme desteğinin tüm IE ve Web sayfalarında uygulanabilmesi imkanı.
  • Geliştirilmiş Yazdırma Özellikleri : Yenilenen sayfa ve resim yazdırma özellikleri ile, herhangi bir harici program ile düzenlenme gereksinimi olmadan yazıcıdan çıktı alınabilmesi imkanı.
  • Yararlı Özellikler : Tek bir tuş ile tüm tarayıcı ayarlarını ve eklentilerini sıfırlayabilme imkanı, Uluslararası uyumluluk ve görüntülenme bağlantılarının sağlanması, iyileştirilmiş sayfa içi araması ve reklam engelleyici özellikleri.


  • IE7 - 1

    Anahtarlar:Internet Explorer indir,Internet Explorer download,Internet Explorer indir,Internet Explorer çek,Internet Explorer,Internet Explorer mp3,Internet Explorer şarkı sözü,Internet Explorer film indir,Internet Explorer film,Internet Explorer açıklama,Internet Explorer bul,Internet Explorer video,Internet Explorer bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Internet Explorer
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    WA Browser
    iNet-Tabs
    EarthNavigator
    Internet Surfer
    Smart Explorer
    UltraBrowser
    Ace Explorer
    Groowe Search Toolbar
    Dragonfly beta
    Basketball Browser
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır