JOC Web Finder indir,download,yükle - Arama - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Arama » JOC Web Finder
   JOC Web Finder
  Boyutu : 512 Kb
  Kullanım Süresi : 21 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
  Üretici Firma : Jose Olive Civit
  Ekleme Tarihi : 17-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
JOC Web Finder (JWF) internette bilgi aramaya yarayan, kullanımı kolay ve hızlı bir araçtır. Herhangi bir kelime (müzik, resim, video gibi), soru, metin kısaca herhangi bir yazı yazıp `Start` butonuna bastığınızda arama işlemi başlatılır. (Eğer güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkmasına izin vermelisiniz)

Arama sonucu ortaya çıkan linkler (bağlantılar) hemen karşınıza gelir. Program birden fazla arama motoru içinde aynı anda arama yaptığından, aradığınız kelimeye uygun çok sayıda bağlantıya erişebilirsiniz. Artık internetteki web arama motorlarını tek tek dolaşmaya gerek kalmadan bu program sayesinde çeşitli siteler üzerinden hızlı arama yapabilirsiniz. Program Google, MSN, ASK Jeeves, Altavista, Yahoo, Looksmart, GigaBlast arama motorları içinde arama yapabilir. Arama motorlarını kısıtlamak için bunların onay imlerini kaldırmanız yeterli olacaktır.

Çıkan sonuçlara sağ tuşla tıkladığınızda; kopyalama, yapıştırma, kesme, silme, tümünü seçmek ve URL görünüm işlemi yapabilirsiniz. Program kopya nüshaları kaldırılabilir, arama da süzgeç kullanılabilir ve detaylı arama işlemi yapabilir.

Program hızlı ve kullanımı kolay olduğundan, internette aradığınız bilgiye daha hızlı erişebilirsiniz. Bulunan linkleri kopyalayıp web tarayıcınıza yapıştırdığınızda ya da sağ tuş `URL view`e tıkladığınızda hemen siteye gidebilirsiniz. Programda çıkan sonuçları HTML ve TXT şekilde kaydedebilirsiniz. Programın vekil sunucu desteği de mevcuttur.

Program 21 günlük deneme sürümdür. Lisanslı fiyatı ise 24.95$`dır

Anahtarlar:JOC Web Finder indir,JOC Web Finder download,JOC Web Finder indir,JOC Web Finder çek,JOC Web Finder,JOC Web Finder mp3,JOC Web Finder şarkı sözü,JOC Web Finder film indir,JOC Web Finder film,JOC Web Finder açıklama,JOC Web Finder bul,JOC Web Finder video,JOC Web Finder bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
JOC Web Finder
SEÇMECE PROGRAMLAR
Domain Name Analyzer
Şarkı Sözü Defteri
Golaks TC Kimlik
Kitap Ara
TC Resmi Gazete Tarayıcı
Copernic Agent Basic
1-More Scanner
Video Hunter
Desktop Weather
Arama Asistanı
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır