Laplink PCdefense indir,download,yükle - Güvenlik - Gizlilik - Güvenlik - Gizlilik Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Güvenlik - Gizlilik » Güvenlik - Gizlilik » Laplink PCdefense
   Laplink PCdefense
  Boyutu : 7.58 Mb
  Kullanım Süresi : 15 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : Laplink Software
  Ekleme Tarihi : 12-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
PCdefense geniş bir tarama alanına sahip ve kaabiliyeti son derece yüksek casus önleyici yazılımdır. Sadece casus önleyici yeteneği ile kalmayan bu yazılım aynı zamanda rootkits, anahtar kaydedici önleyici (keyloggers), suç izleme (crimeware) yeteneği, virüsler, malware ve diğer gizlilik uygulamaları gibi yazılımlarıda bünyesinde toplamış paket yazılımdır.

Şimdi bu kısa açıklamadan sonra dilerseniz bilgisayarı tam bir korumaya alan bu yazılımı birlikte yakından tanıyalım. Tam bir koruma paketini içeren yazılım kullanıcı dostu bir arayüzle karşımıza gelmektedir. Arayüzde iki ana bölüm yer almaktadır:

  • Kullanıcı Seçenekleri
  • Seçeneklerin Durumu.

    Kullanıcı Seçenekleri 4 ana bölümden oluşmaktadır. Savunma (Defend), Koruma (Safeguard), Onarma (Repair) ve Yapılandırma -Ayarlar (Configuration).

  • Savunma bölümü; Casus Alarm İzleme Sistemi, Casus Yazılım Taraması, Virüs Taraması, Rootkit Taraması ve Anahtar Kaydedicisini Engelleme bölümleri bulunmaktadır. Birincisi bilgisayara sızmaya çalışan casus yazılımları izlerken diğeri casus yazılımları taramakta ve bilgisayara sızmalarına müsaade etmemektedir. Ayrıca Casus Yalımları Tarama seçeneği tıklandığında karşımıza 9 seçenekten oluşan ve casus yazılımları taramaya, tarama ayarlarını yapmaya, yedekleme listelerini almaya ve diğer birçok işlemleri yapmaya yarayan bir bölüm çıkmaktadır. Kullanıcı bu bölümler ile kendi ayarlarını rahatlıkla yapabilmektedir. Virüs taramasını ana sitesinden çevrimiçi olarak yapmaktadır. Bilgisayarı en güncel haliyle virüs taramasından geçirmekte ve bulduğu virüsleri temizleyebilmekte, silebilmekte veya karantinaya alabilmektedir. Rootkit Tarayıcısı bilgisayar ve internet üzerinde rootkit taraması yapmakta ve bulduğu yazılımları silmekte ve engellemektedir. Anahtar Kaydedicisini Önleme sekmesi bilgisayara sızarak kullanıcının belirlediği ve kendisine ait ne kadar anahtar-şifre varsa ele geçiren yazılımları önleyerek kullanıcıyı emniyete almaktadır.

  • Koruma bölümü; Felaketi Önleme, geri alma sekmesi eğer yazılım herhangi bir nedenle devre dışı kalacak olursa veya sisteminde bir bozukluk olursa tek tıklama ile yazılımı eski haline getirmektedir. Ayrıca adından da anlaşılacağı üzere yazılımın herhangi bir nedenden dolayı bozulmasını engelleyici bir özelliği vardır.

  • Onarma bölümü; Çalıştırma (Start Up), Tarayıcı (Browser), Çerezler, İşlem Yapma (Processes) ve Konuk Etme (Hosts) bölümlerinden oluşmaktadır. Her bir bölüme tıklanıldığında o bölüm ile ilgili yazılımların durumu hakkında bilgi vermekte ayrıca yazılımın detaylarını kullanıcıya sunmaktadır.

  • Yapılandırma-Ayarlar bölümü; Durum (Status) ve Ayarlar (Settings) seçeneğinden oluşmaktadır. Durum seçeneği kullanıcıya yazılım hakkında genel bilgi verirken, Ayarlar seçeneği yazılımın izleme durumunu (Monitor) ve bilgisayar başladığında kendiliğinden başlayıp başlamayacağı pozisyonunu belirler.

    NOT:"Rootkit"ler özellikle bilgisayar korsanları tarafından kullanılmakta olan zararlı araçlardır. Bilgisayar korsanları bu zararlı araçlarla izinsiz olarak giriş yaptıkları ve saldırdıkları bilgisayarlarda kendilerini gizlemekte ve bilgisayar yöneticilerinin kullanım haklarına sınırsızca sahip olabilmektedirler. Ayrıca bilgisayar korsanları "rootkit"ler ile kullanmış oldukları diğer zararlı araçları(truva atları, casus yazılımlar, solucanlar) gizli hale getirerek oldukça sessiz biçimde kişisel ve kurumsal bilgisayar sistemlerine zarar verebilmektedirler. Yani "rootkit"ler hem kendileri gizli olarak sistemde çalışırken hem de diğer zararlı araçların gizlenmesini sağlamaktadırlar. (Beytepe)

    EDİTÖR NOTU:Bu kadar yazılımın arasında tam ve eksiksiz koruma sağlayan bir yazılım olması, rootkit, antivirüs, casus yazılım, şifre-anahtar koruması, yazılımın kendisini bozulmalara karşı emniyete alması vb. gibi üstün koruma yeteneğine sahip olması kesinlikle rakipleri karşısında farklılık yaratmaktadır. Yapılan testlerde (ana sayfasında) diğer rakiplerine karşı büyük avantaj sağladığı görülmektedir.

    Anahtarlar:Laplink PCdefense indir,Laplink PCdefense download,Laplink PCdefense indir,Laplink PCdefense çek,Laplink PCdefense,Laplink PCdefense mp3,Laplink PCdefense şarkı sözü,Laplink PCdefense film indir,Laplink PCdefense film,Laplink PCdefense açıklama,Laplink PCdefense bul,Laplink PCdefense video,Laplink PCdefense bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Laplink PCdefense
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Şifre Organizatör
    My Privacy
    WebTunnel
    Desktop Firewall
    Ashampoo FireWall
    Super Winspy
    SpywareBlaster
    SpyBlocker
    Adware Away
    Anti-keylogger
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır