Market For Windows indir,download,yükle - Market For Windows - Sektörel Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Sektörel » Market For Windows » Market For Windows
   Market For Windows
  Boyutu : 6 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Başpınar Yazılım
  Ekleme Tarihi : 24-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Market For Windows programı Windows tabanlı barkod ve elektronik terazi sistemini destekleyen kullanıcı dostu bir programdır. Orta ve küçük ölçekli işletmelerin satış ve stok takibini tutan ve gerekli istatistikleri çıkartan program tamamen grafik arayüzlüdür. Kasa modülü, karlılık hesapları, veri düzenleme ve sistem araçları mevcuttur. Cari, stok, kasa, barkotlu satış, barkot basımı, elektronik terazi senkronizasyonu, geniş raporlama, SQL veritabanı ile takipleriniz ve yedekleme işlemleri daha kolay olacak. Windows tabanlı çalışan Market For Windows kolay kullanımlı arayüzü ve Firebird Database hizmet programıyla çok kullanışlı bir programdır.

Kurulumla sistem içine 3200 adet barkodu tanımlanmış ve bilgileri girilmiş ürün yüklenmektedir. Tek yapmanız gereken ürünlerin fiyat ve adet bilgilerini güncelleyerek sistemi çalıştırmaktır.

Not: Firebird programı ücretsiz olup, programın veri bilgilerini tutmak için gereklidir. Fakat bilgisayarınızda yüklü değilse program otomatik olarak kuruyor.

Anahtarlar:Market For Windows indir,Market For Windows download,Market For Windows indir,Market For Windows çek,Market For Windows,Market For Windows mp3,Market For Windows şarkı sözü,Market For Windows film indir,Market For Windows film,Market For Windows açıklama,Market For Windows bul,Market For Windows video,Market For Windows bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Market For Windows
SEÇMECE PROGRAMLAR
Market For Windows
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır