Nestopia indir,download,yükle - Nestopia - Çeşitli Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Çeşitli » Nestopia » Nestopia
   Nestopia
  Boyutu : 970 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Martin Freij
  Ekleme Tarihi : 18-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Nestopia bir Nintendo(nes) emulatörüdür. Yani eskiden başından kalkamadığımız atarilerimizin bilgisayar ortamına taşınmış halidir. Diğer emulatörler arasında ciddi bir performans farkı olduğunu göreceksiniz. Bu fark gerek görüntü, gerek ses kalitesi olarak zaten kendisini size farkettirecektir.

Program aracılığıyla sorunsuz oyun oynayabilmeniz için tuş konfigrasyonu dışında herhangi bir ek ayar yapmanıza gerek yoktur. Ancak sistem performansınıza göre görüntü ve ses filtrelerini ayarlayarak yüksek kalite elde edebilirsiniz.

Programımız "Save"(Kayıt) seçeneği ile sizi oyunlarda şifre takip etme sıkıntısından da kurtarmış bulunmakta. Dilediğiniz yerde oyununuzu kaydedebilir ve daha sonra da kaldığınız yerden devam edebilmektesiniz.

Oyunu kaydedebilme seçeneğinin yanında oyundaki ses ve görüntüyü de kendi uzantısında bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Ve yine hiç bir ek programa ihtiyaç duymadan bu kayıtlarınızı Nestopia ile oynatabilirsiniz.

Nestopia`nın internet`ten çoklu oyun seçeneği de mevcuttur. Bu özellik sayesinde "Multiplayer"(Çoklu Oyuncu) desteği olan her oyunu birden fazla kişi ile internet aracılığı ile oynayabilirsiniz. Sunucular üzerinde odalar kurabilir ve oyun sırasında rakiplerinizle sohbet edebilirsiniz.

Herhangi bir oyunu başlatabilmeniz için yapmanız gereken tek şey, İnnDirdiğiniz "nes" uzantılı oyunları emulatörün "rom" klasörünün içerisine koymak ve "Open" butonuna basmaktır.

Nestopia`nın en son sürümü için geliştirilmiş, içinde Rusça, Çince ve Fransızca`nın da bulunduğu 49 KB`lık dil paketini buradan İnnDirebilirsiniz. Nestopia`nın henüz resmi Türkçe dil desteği olmamasının yanında kısa bir süre zarfında tarafımızca Türkçe dil seçeneği de geliştirilecektir.

Ancak şunu önemle belirtmeliyim; Nestopia bir emulatördür ve beraberinde oyun getirmemektedir. Ama internet arama motorları aracılığı ile birçok ".nes" uzantılı oyun bulabilirsiniz. Bunun için dizayn edilmiş sayısız internet sitesi mevcuttur. İyi eğlenceler...

ÖNEMLİ UYARI : "Programı indir" tuşuna bastıktan sonra açılacak sayfada bir süre bekleyiniz, indirme işlemi başlamazsa istediğiniz sunucuyu seçip indirme işlemine devam edebilirsiniz.

Anahtarlar:Nestopia indir,Nestopia download,Nestopia indir,Nestopia çek,Nestopia,Nestopia mp3,Nestopia şarkı sözü,Nestopia film indir,Nestopia film,Nestopia açıklama,Nestopia bul,Nestopia video,Nestopia bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Nestopia
SEÇMECE PROGRAMLAR
Nestopia
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır