Pc Soft indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Pc Soft
   Pc Soft
  Boyutu : 7.47 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Mekatronik Yazılım
  Ekleme Tarihi : 25-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: Pc Soft bilgisayar işletmecileri için hazırlanmış olan servis yazılımıdır. Bu yazılım sayesinde servisler ürün satışlarını, kasa giriş ve çıkışlarını, ürünler hakkında fiyat bilgilerini ve depo işlemlerini yapabilirler.

Genel Özellikler:

Stok: Ürünlerin çok dövizli alış, maliyet ve satış fiyatları, ürün resimleri, kritik seviye kontrolu, dönem başı miktarları, ürün grupları, raf yerleri, garanti süreleri, takım gruplama ve sezonluk mal filtresi sistemi mevcuttur.

Ürün Fiyatlandırma Sistemi:

1. Toplu Fiyat Atama
Ürünlerin; Grubuna Markasına ve Özel Gruplarına Göre; Kaynak fiyat >> Formül >> Hedef fiyat atama sistemi mevcuttur.
  • Kaynak Fiyatlar: Alış piyasa listesi, son alış
  • Hedef Fiyatlar: Satış ana bayi, satış bayi, satış son kullanıcı, satış WEB KK-Taksitli seçeneklerdir.
    +% Artır veya -% İskonto değerleri ile fiyatlar otomotik oluşturulur. Fiyat değişimleri %xx den az olanların değiştirme opsiyonları mevcuttur.
    2. Toplu Değer Atama sistemi de mevcuttur.

    Oem Seri No: Alış ve satış sırasında malların kimden, ne zaman, kaça alındığı ve garanti süresi ile kime, ne zaman satıldığı bilgilerinin işlendiği ve takip edildiği modüldür. Seri nolu depo stokları da ayrıca takip edilmektedir. Montajlanan ürünlerde ve servis iş emirlerinde seri noların takip edilmesi ile ürünlerin garanti takipleri yapılmaktadır.

    Pc Konfigürasyon: OEM parçalardan sınırsız konfigürasyon (mamül reçetesi) hazırlamak mümkündür. Satışta, teklifte, siparişte bu mamülleri monte veya demonte kayıtlayıp faturalamak mümkündür.

    Servis ve Montaj: Konfigürasyonlardan veya OEM lerden montaj iş emri ile Seri nolu montaj yapmak ve garanti belgesi üretmek mümkündür. Servise gelen ürünlerin statü durumlarını izlemek ve ürünün servis akibetini müşteriye açmak ve depo hareketini izlemek mümkündür. Servis de garanti dahil-hariç veya ücretli bakım sözleşmeli gibi seçeneklerle zengin ve işlevsel gelişmiş bir servis modülü mevcuttur.

    Cari: Satıcılar, müşteriler, cari gruplama, firma bilgileri, yetkililer, risk limitleri, iskontoları, teminat ve bankaları, borç/alacak/bakiye bilgileri, ödeme ve tahsilatlar, cari ekstreler, borç-alacak eşleştirme ve borç kapama sistemi, vade ve kur farkı faturaları

    Sipariş: Alınan ve verilen siparişlerin hazırlanmasında kriterlere göre otomatik sipariş miktarları oluşturma, rezerve sipariş miktarları, acil ve depo siparişi gibi.

    Sipariş Filtreleri: Kritik stoğu ekle, stok miktarını düş, kalanı ekle/düş, %ekle/çıkar, adet yuvarla. Girişi dikkate al gibi seçeneklerle sipariş hazırlama sistemi mevcuttur.

    Satış: Satış bölümü her türlü mal, hizmet ve işçiliklerin satış irsaliye veya faturasının hazırlandığı çok dövizli çalışan bir ortam sağlar. Siparişlerden ve tekliflerden aktarım yapılarak kolay belge hazırlama imkanları, vade tarihi, perakende,taksitli, kredi kartı, nakit tahsil, açık ve kapalı faturalama, hazırlayan ve sevk kargo bilgilerinin işlendiği oldukça yetenekli bir ortamdır.

    Alış: Satıştaki ile aynı ortama sahiptir. Çok dövizli, siparişten aktarım, vade, açık ve kapalı ödeme tipine ve kayıt eden, onaylayan personel seçimine imkan sağlanmıştır. Kayıt edilen evrakları yetkilendirme sistemi ile onaysız evrakda değişiklik yasağı gibi imkanlar sunulmuştur.

    Depo: Depo tanımları, stokların ,depodaki raf yerleri, miktarları, depolar arası transfer, sayım sonuçları, maliyetler, envanter, stok devir oranları, en çok hareket gören stoklar Top 10, Top 100 listeleri, Barkodlu depo otomasyonu, aktif ve pasif stoklar, WEB de satılan stoklar.

    Çok Şubeli / Çok Depolu

    Sevkiyat: Sipariş sonrasında serilenip faturalanan malların sevk işlemi, kargo bilgileri, sevk adres etiketleme işlerinin yapıldığı modüldür.

    Finans: Borç alacak bakiye işlemleri için, tahsilatlar, ödemeler, havaleler, kredi kartları, çek, senet, kasa işlemleri ve dekontlarının tümünün yapıldığı çok dövizli bir modüldür. Borç alacak eşleştirme işlemleri ile borç kapamalar seçenekli olup, tek tek hareket bazında veya topluca kapama yapılabilir. Borç kapama sonunda istenirse vade farkı oluşturulur.

    Fon Kredi: Bankalardan kredi ve Fon kullanımlarında geri Ödemelerin ve projelerin hangi fonlara ait oldukları ve maliyetlerin takip edildiği sistemdir.

    Bütçe Planlama: Bütçe tablosundaki gelir ve giderleri oluşturan bütün kalemleri ve çeşitlerini tanımlar ve sistemden alınacak bilgileri seçebilir. Sonuçta sisteme giren ve tahmini girecek verilerle önceden bütçe planınızı sürekli izleme şansınız olur. Finansal dar boğazları ve ödeme vadeleri kolay belirlenebilir.

    İthalat: Yurtdışı ithalatlarında verilen siparişten malın depoya girişine kadar süreçteki konum ve durum takibi, ithalat masraflarının ithalat dosyası ile birleştirilmesi ve ithalat masraflarının FOB a giydirilerek maliyet fiyatlandırmasının otomatik yapılması ve stok kartlarına otomatik işlenmesi. İthalat adımlarının genel muhasebeye yansıtılması. İthalat raporları; T/T listesi, L/C listesi, ödemeler ve borçların takibi. Kapsamlı ve faydalı bir ithalat modülü mevcuttur.

    Genel Muhasebe: Standart genel muhasebe işlevlerine sahiptir. Hesap planı, fişler, muhasebe raporları defterler, hesap ekstresi, beyannameler.

    Diğer Modüller: Raporlama modülü, barkod modülü, teklif modülü, hızlı taksitli satış ve perakende modülleri, müşteri kayıtları, personel bordro.

    Anahtarlar:Pc Soft indir,Pc Soft download,Pc Soft indir,Pc Soft çek,Pc Soft,Pc Soft mp3,Pc Soft şarkı sözü,Pc Soft film indir,Pc Soft film,Pc Soft açıklama,Pc Soft bul,Pc Soft video,Pc Soft bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Pc Soft
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    TRITON (Üretim Modülü)
    AHSMET - Tesisat Projesi
    Room Arranger
    Mis Nakliye Programı
    Pluton Ototamir Bakım Oto
    Büyük Genişletilmiş Sözlü
    Pc Soft
    Fırın ve Pastane Programı
    Optik Okuyucu Sistemi (Op
    NetCafe DS
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır