Video Kulüp indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Video Kulüp
   Video Kulüp
  Boyutu : 5.98 Mb
  Kullanım Süresi : 15 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Dugan Bilişim Sistemleri
  Ekleme Tarihi : 30-04-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: Yüzlerce üye, yüzlerce film, yüzlerce medya, bunlara ilişkin kiralama, takas, satış ve satınalma hareketleri, üye tercihleri, gecikmeler, ödemeler, stok bilgileri takibini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istemez miydiniz? Dugan Video Kulüp size tüm bu verilerin takibini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmek ile birlikte müşterilerinizin kiralama, takas, satış ve satınalma bilgileri doğrultusunda oluşan veritabanı ile stoğunuzu gerçekçi bir şekilde yönlendirme imkanı da sunuyor.

* Filmleri tür, lisan, ilgili kişi (yönetmen, yapımcı, oyuncu, …), ilgili şirket (yapım, dağıtım, …) ülke, süre, gösterim yılı, konu, fiyat, … gibi çok çeşitli değişkenler ile en ince ayrıntısına kadar tanımlayabilir, bu ayrıntılar ile arama yapabilirsiniz.
* Müşterilerinizin herhangi bir tür, yönetmen, oyuncu, yapımcı, müzisyen, yapım şirketi, dağıtım şirketi, medya türü detaylarına varıncaya kadar tercihlerini sorgulayabilir ve daha önce izlediği filmlerden ayrıştırarak programın müşteriye özel olarak otomatik öneri yapmasını sağlayabilirsiniz.
* Dışarıda hangi filminizin hangi medya türünün kim veya kimlerde olduğunu, gecikip gecikmediğini görebilirsiniz.
* Kiralama, takas, satış ve satınalma ile birlikte stok sayım ve ıskarta bilgilerinizi de girerek doğru stok yönetimini gerçekleştirebilirsiniz.
* Bir filmle ilişkin sınırsız sayıda barkod tanımlayabilir, bu barkodları tüm işlemlerde kullanabilirsiniz.
* Cari hesaplar (müşteri-satıcı) ile borç alacak ilişkinizi kolay bir şekilde takip edebilir, ödemelerinizi girebilir, ilgili hareketleri tüm detayları ile birlikte geriye dönük olarak da görebilirsiniz.
* Kiralama, gecikme, takas ve satış fiyatlarınızı genel kullanım amaçlı tanımlayabileceğiniz gibi müşteriye ya da filme özel fiyatlar da tanımlayabilirsiniz.
* Kiralama, takas, satış ve satınalma işlem oranlarınızı grafiksel olarak inceleyebilir, en çok izlenen filmler, türler, oyuncular, yönetmenler, yapımcılar, vs. bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
* Cari hesap oluşturmak istemediğiniz bir defalık satış ya da takas gibi işlemlerinizi, cari hesaplar ile ilişkilendirilmiş işlemlerden bağımsız olarak takip edebilirsiniz.
* Gelir analizi yapabilir, kiralama, gecikme ve satıştan elde ettiğiniz gelirinizi medya türleri ve müşterilere göre sorgulayabilirsiniz.
* Stok ve cari hesap hareket bilgilerinizi Microsoft Excel`e gönderebilirsiniz.
* Kullanıcılar için son derece detaylı güvenlik ayarı yapabilirsiniz.
* Fatura tarihinden itibaren 1 (bir) yıl boyunca yeni versiyonlardan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Anahtarlar:Video Kulüp indir,Video Kulüp download,Video Kulüp indir,Video Kulüp çek,Video Kulüp,Video Kulüp mp3,Video Kulüp şarkı sözü,Video Kulüp film indir,Video Kulüp film,Video Kulüp açıklama,Video Kulüp bul,Video Kulüp video,Video Kulüp bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Video Kulüp
SEÇMECE PROGRAMLAR
EagleGlance Kimlik Bildir
Optik Okuyucu Sistemi (Op
Bilsoft Market Programı
PC Kur
Hasta Takip Programı
Dershane Yönetim Sistemi
EmPro Profesyonel Emlak P
Oto Galeri
Microm Acenta
Optik
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır