Proactive System Password Recovery indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Proactive System Password Recovery
   Proactive System Password Recovery
  Boyutu : 2.06 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : ELCOMSOFT
  Ekleme Tarihi : 16-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, unutulan ve yanlışlıkla silinen kullanıcı, yönetici, windows açılış ve windows oturum açma şifrelerini bulmakta ve geri getirmektedir. Sadece bu şifreleri bulmak ve geri getirmekle yetinmeyen yazılım, ayrıca ağ pasaportu şifresini, ekran koruyucu şifresini, çevirmeli bağlantı şifrelerini (Sanal-özel ağ), diğer bağlantı şifrelerini, destek kaydı dosyaları ve yerelden aktife kadar dizin veritabanı veya uzaktan bilgisayar ve ürün kimliği, windows için cd anahtarlarını, Microsoft ofis kurulumları ve erişim hakları şifrelerini de çözmekte ve geri getirmektedir.

Her yanımızı güvenliğe almak için başvurduğumuz ve günlük hayatımızın bir parçası haline gelen şifreleri bilmeyen ve kullanmayan yoktur. Şifre denince akla gelen ilk şeylerden birtanesi de bilgisayar şifreleridir. Kişiler kendi bölümlerine başkasının girmemesi için, kendisinin kullandığı özel ağ ve kişisel yazışmaları vs. için sürekli şifre koymaktadırlar. Peki ya bu şifreler unutulursa... Ya silinirse... Ya bilgisayarın açılış şifresi veya ağ, yönetici şifreleri unutulursa... İşte bu ve bunun gibi alternatifler için sistem şifrelerini geri getirici böyle bir yazılıma ihtiyaç vardır. Şimdi dilerseniz bu küçük boyutlu ama işlevi çok önemli yazılımı birlikte tanıyalım....

Yazılım 6 ana bölüm ve bu bölümlerin işlevini gösteren pencereden meydana gelmiştir. Ana bölüm başlıkları sırasıyla; Ana Menü, Gelişmiş Özellikler (Advanced Features), Açığa Çıkarma (Revelation), Yanlış Hesap (Misc), PWL`yi Kurtarmak (Recover PWL) ve Seçenekler`den oluşmaktadır.

ANA BÖLÜM BAŞLIKLARI:

* Ana Menü: 5 ayrı seçenekten meydana gelmiştir. Bu seçenekler sırasıyla; Oturum açma şifresi (Logon Password), Remote Access Service-Uzaktan Erişim Servis Girişi-Kaydı (RAS Entries), Bilgi Paylaşma (Shared Info), Karışıkları kurtarma (Recovered Hashes) ve Bilgi alanı, Güven Belgesini Gizledi (Domain Cached Credentials)`den oluşmaktadır.
- Oturum açma şifresi; Kullanıcı eğer oturum açma şifresini kaybetmiş veya unutmuşsa bu sekmeye tıklayarak oturum açma şifresini geri getirebilmektedir. Kullanıcı, pencere altında bulunan Otomatik Oturum Açmaya İmkan Verin (Enable Auto Logon) sekmesini işaretlediğinde yazılım kendiliğinden şifreyi göstermektedir.
- Uzaktan erişim servisi (RAS Entries); Kullanıcı bu sekmeye tıkladığında yazılım, kendiliğinden RAS servisini aramakta ve kayıp şifreyi kullanıcıya getirmektedir. Kullanıcı isterse bu işlemi el ile yapma imkanına sahiptir.
- Bilgi Paylaşma; Bu bölümde bilgisayarda kayıtlı tüm yazılımların ismi, yeri ve bulunduğu konumu gösterilmekte, kullanıcıya kayıtlı tüm servislerin neler olduğu gösterilmektedir.
- Karışıkları kurtarma; Kullanıcı bu sekmeye tıkladığında yazılım, bilgisayarı taramaya başlamakta ve bilgisayarda ne kadar kullanıcı varsa (Yönetici, Misafir, Kısıtlı kullanıcı vs) hepsinin de yerini, durumunu, konumunu ve şifresini göstermektedir.
- Bilgi alanı, Güven Belgesini Gizledi; Bu sekmede ise gizlenen kullanıcılar var ise ister el ile yerini göstererek, ister kendiliğinden şifresi bulunmaktadır.

* Gelişmiş Özellikler: 5 ayrı seçenekten oluşmaktadır. Bu seçenekler sırasıyla; Gruplar ve kullanıcılar (Groups and Users), NT Gizliliği (NT Secrets), Koşmak (Run as), Windows CD Şifresi (Windows CD Key) ve Ağ Şifreleri (NET Passwords)`nden oluşmaktadır.
- Gruplar ve kullanıcılar; Bu sekmeye tıklandığında bilgisayarda ne kadar grup ve kullanıcı varsa ekranda göstermekte ve bilgi verilmektedir. Kullanıcı görünen gruplar üzerine fare (mause) ile çift tıkladığında eğer alt grubu varsa o da görünmektedir.
- NT Gizliliği; Bu sekme ile NT sistem içinde bulunan tüm gizli ve özel şifreler kullanıcıya sunulmakta ve kaybedilen şifre bu alanda gösterilmektedir.
- Koşmak; Bu sekme tıklandığında yazılım tarafından 4 haneli kutu açılmakta ve eğer kullanıcının özellikle aradığı bir bölüm veya şifre varsa buradan kolaylıkla bulunmaktadır.
- Windows CD Şifresi; Bu bölüm sistem hakkındaki tüm şifreleri göstermektedir. Bunlar arasında Windows şifresi, İE ID şifresi, windows ID şifresi, MS Office ID şifresi ve MS Office şifresini sayabiliriz.
- Ağ Şifreleri; Kullanıcının bir veya birden çok ağ adı, İnternet şifresi ve e-mail adı ile şifresi olsa bile yazılım bunların hepsini bu sekme yardımıyla bulmakta ve göstermektedir.

* Açığa Çıkarma: 4 ayrı seçenekten oluşmaktadır. Bu seçenekler sırasıyla; Yıldız işaretlerinin arkasında (Behind Asterisks), Uyarıcıyı Kontrol Etme (Control Reviver), Kayıt ve Aktif Dizin (Registry and AD-Active Directory) ve Diski Sıfırlama Şifresi (Password Reset Disk)`nden oluşmaktadır.
- Yıldız işaretlerinin arkasında; Bu sekmeye tıklandığında yazılım kendiliğinden İE, Outlook ve Outlook Express gibi yazılımların ***** şeklinde gösterilen şifrelerini çözmektedir.
- Uyarıcıyı Kontrol Etme; Bu sekme yazılımın bilgisayarın açıldığı konumdaki durumunu ayarlamaya yaramaktadır. Kullanıcı ister yazılımı kendiliğinden başlama, isterse el ile tıklayınca açılma durumuna getirebilmektedir.
- Kayıt ve Aktif Dizin; Kayıt veya aktif dizinde bulunan şifreleri geri getirme veya bularak gösterme sekmesidir. Yazılım bunu -eğer bilgisayarda böyle konumda şifre varsa- kendiliğinden yapmaktadır.
- Diski Sıfırlama Şifresi; Tüm oturum açma ve yönetici, misafir, kısıtlı kullanıcı gibi şifrelerin sıfırlandığı, kaldırıldığı sekmedir. Kullanıcı sekmeler yardımı ile istediği kullanıcının (bütün bunlar bilinmeyen şifreler bulunduktan sonra veya şifresi bilinenler içindir) şifresini kaldırabilmektedir.

* Yanlış Hesap: 5 ayrı seçenekten oluşmaktadır. Bu seçenekler sırasıyla; Depoyu korumak (Protected Storage), Uzaktan Yardım (Remote Assistance), El Yazısı Şifre Çözücüsü (Script Decoder), Uzaktan masaüstü (Remote Desktop) ve Kablosuz Ağ (Wireless Network)`dan oluşmaktadır.
- Depoyu korumak; Yazılım kendiliğinden kurulduktan sonra bulunan tüm şifreleri korumaya almaktadır. Kullanıcı istediği zaman buradan şifrenin yerini ve kendisini görebilmektedir.
- Uzaktan Yardım; Adından da anlaşıldığı gibi yazılımın ana sitesinden alınan yardımdır.
- El Yazısı Şifre Çözücüsü; VBScipt, Java Script ve Windows Script Encoder gibi yazılımlarla oluşturulan şifrelerin çözüldüğü sekmedir. Bu tür şifrelerin kaybolması veya unutulması gibi durumlarda kullanıcı bu sekme yardımıyla şifreyi çözmekte veya bulmaktadır.
- Uzaktan masaüstü; Eğer bilgisayar uzaktan bir bilgisayara özel ağ ile bağlı ve iki bilgisayarda birbirlerinin masaüstlerini görüyorlarsa bu yazılım sayesinde diğer bilgisayarda şifrelerini kurtarabilmektedir.
- Kablosuz Ağ; Kullanıcı kablosuz ağ yolu ile internete bağlanıyorsa yazılım bunu kendiliğinden bulmakta ve kaybolmuş, unutulmuş ağ şifrelerini bulup getirmektedir.

* PWL`yi Kurtarmak: 3 ayrı seçenekten oluşmaktadır. Bu seçenekler sırasıyla; PWL (PassWord List) Dosyayı Görün (View PWL File), Şiddetli-Güçlü Hücum (Bruteforce Attack) ve Sözlük Hücumu (Dictionary Attack)`ndan oluşmaktadır.
- PWL Dosyayı Görün; Bu sekme ile kullanıcı bilgisayarında bulunan şifreli dosyaların neler olduğunu ve nerede olduğunu görmektedir.
- Şiddetli-Güçlü Hücum; Bu sekme ile kullanıcı PWL dosyalarını ve şifrelerini daha ayrıntılı görmekte ve dilediğini tek olarak seçerek bakabilmektedir.
- Sözlük Hücumu; Bu sekme ile de kullanıcı sözlüksel olarak arama yaptırabilmekte ve şifrelerine bakabilmektedir. Bu üç sekmenin de şifre bulunmasını ve çözülmesini yazılım kendiliğinden yapmakta veya kullanıcıya el ile seçerek yapabilme imkanı vermektedir.

* Seçenekler: 3 ayrı seçenekten oluşmaktadır. Bu seçenekler sırasıyla; Genel Seçenekler (General Options), PWL (PassWord List) Seçenekleri (PWL Options) ve NT Karışık Seçemekleri (NT Hash Options)`nden oluşmaktadır.
- Bu üç seçeneğide kullanıcı kendisine göre ayarlayabilmekte veya yazılımın kendiliğinden ayarladığı durumda bırakabilmektedir.

EDİTÖR NOTU:
Yazılım inanılmaz ölçüde büyük işler başarmaktadır. Kendi ana sitesininde dediği gibi bu ölçülerde başka hiç bir yazılım bulunmamaktadır. Boyutunun küçüklüğüne rağmen yukarıda sayılan işlemleri başaran başka bir yazılım bulunmamakta ve bu konuda yazılım rakipsiz kalmaktadır. Bu durumda yazılım sonuna kadar övgüyü hak etmektedir.

Anahtarlar:Proactive System Password Recovery indir,Proactive System Password Recovery download,Proactive System Password Recovery indir,Proactive System Password Recovery çek,Proactive System Password Recovery,Proactive System Password Recovery mp3,Proactive System Password Recovery şarkı sözü,Proactive System Password Recovery film indir,Proactive System Password Recovery film,Proactive System Password Recovery açıklama,Proactive System Password Recovery bul,Proactive System Password Recovery video,Proactive System Password Recovery bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Proactive System Password Recovery
SEÇMECE PROGRAMLAR
Advanced ZIP Password Rec
Ashampoo Privacy Protecto
Süper Şifre
IM Lock Şirket
Advanced File Encryptor
EasyCrypto Dluxe
Text Crypter Professional
Gu®Soft Resim Kaydedici
ViPNet Discguise
Windows Product Key Viewe
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır