Rise and Fall : Civilizations at War indir,download,yükle - Strateji - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Strateji » Rise and Fall : Civilizations at War
   Rise and Fall : Civilizations at War
  Boyutu : 410 Mb
  Kullanım Süresi : 27 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : Midway
  Ekleme Tarihi : 17-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Son zamanlarda birçok Aksiyon/Strateji türü oyunlar görmeye başladık. Ancak hiçbiri bu ikisini bir araya Rise And Fall : Civilizations at War kadar güzel bir şekilde getiremedi.

Şu ana kadar bunu başaran birçok oyun gördük. En önemli örneklerinden birisi Desperados 2 idi. Ancak bunun kadar güzelini görmediğinizi garanti ederim.

Rise And Fall : Civilizations at War strateji meraklıları için mükemmel bir oyun. Oyun sadece strateji değil, gerçekten bir aksiyon oyunu da.

Oyunda 4 ırk bulunuyor. Tarihteki büyük uygarlıklardan Rome(Roma), Egypt(Mısır), Persia(Pers-İran) ve Greece (Yunanistan). Her ırkın kendine özel savaşçı birimleri ve yapıları var. Ancak demo sürümünde sadece Mısır`ı alabiliyoruz.

Oyunda her uygarlığın 2`şer Hero(Kahraman)`su var. Bunlar:

Rome:Julius Caesar ve Germanicus Caesar
Egypt:Cleopatra ve Ramses the Great
Persia:Nebuchadnezzar ve Sargon
Greece:Achilles ve Alexander the Great

Buraya kadar normal bir strateji edasında gezinen Rise And Fall : Civilizations at War, Hero anlayışıyla tüm oyunlardan ayrılıyor.

Kahramanlarımızın seviyeleri Glory denilen savaştıkça artan bir puanla arttırılıyor. 2. level`a(seviyeye) gelen kahramanımız artık tam bir aksiyon kahramanı oluyor ve "Q" harfine basılınca bir anda kendinizi bir aksiyon oyununun içinde buluyorsunuz.

Demo sürümünde sadece Cleopatra olması oynadıktan sonra hemen oyunun tam sürümünü almanızı sağlayacaktır.

Oyunda 2 adet kaynak bulunuyor. Bunlar Ağaç ve Altın. Aksiyon Modunda altınların görünümü ise bir harika.

Bunun dışında Outpost denilen ele geçirilebilinen dış uygarlıklar bulunmakta. Demo sürümünde buna çok önem verilmese de tam sürümünde bunlar en önemli düşmanlarınız oluveriyor. Öyle ki tam sürümünde Outpost`ların kazanabilme seçeneği bile oluyor.

Oyunda sur anlayışı da büyük ölçüde değişmiş durumda. Surlara merdiven yaparak surların üstüne tırmanabiliyor ve oradan okçularınızla ateş edebiliyorsunuz. Ayrıca düşman surlarına okçularınızı çıkartmak için askerler de oyunda mevcut durumda. Ayrıca surunuzda düşman askerleri varken bir bakıma sur onların eline geçmiş oluyor. Öyle ki onları yıkamıyor, kapı vb. yapıları üzerine yapamıyorsunuz.

Oyunda ağarlık verilen bir başka unsur ise denizcilik. Denizcilik Rise And Fall : Civilizations at War`da alıştığımızın dışında bir hal almış durumda. Rise And Fall : Civilizations at War`da gemiler kendi kendine savaşan birimden ziyade askerlerinizin denizin üzerinde durmasına yarayan adacıklar olmuş durumda. Daha büyük gemiler daha çok asker taşıyabiliyor. Ayrıca gelişmiş gemilere mancınık, yunan ateşi vb. şeyler inşa edebiliyorsunuz.

Demo sürümündeki Mısır`da da kullanılan Sailor denen gemi mürettebat askerleri 2 gemiyi birbirine halatlarla bağlayabiliyor, gemileri tamir edebiliyor. Sailorlar sayesinde denizde korsanlık yaparak düşman gemilerini ele geçirebilirsiniz.

Rise And Fall : Civilizations at War bu özellikleriyle strateji meraklıları için çok büyük bir hazine gibi görünüyor. Eminim ki bu oyunu oynadıktan sonra oyunun tam sürümünü hiç düşünmeden alacaksınız.

Sistem Gereksinimleri:

  • İşlemci: Intel P4 1.5 Ghz veya AMD Athlon XP 1500
  • Hafıza: 512 Mb.
  • Ekran Kartı: En az 128 Mb.
  • Ses: DirectX 9.0c compliant ses kartı.

    Anahtarlar:Rise and Fall : Civilizations at War indir,Rise and Fall : Civilizations at War download,Rise and Fall : Civilizations at War indir,Rise and Fall : Civilizations at War çek,Rise and Fall : Civilizations at War,Rise and Fall : Civilizations at War mp3,Rise and Fall : Civilizations at War şarkı sözü,Rise and Fall : Civilizations at War film indir,Rise and Fall : Civilizations at War film,Rise and Fall : Civilizations at War açıklama,Rise and Fall : Civilizations at War bul,Rise and Fall : Civilizations at War video,Rise and Fall : Civilizations at War bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Rise and Fall : Civilizations at War
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Soldiers: Heroes of World
    Worms 2 Demo
    Armies of Exigo
    Age of Mytholoy: The Tita
    Schiffbruch
    XO
    Snood
    Heroes of War
    Imperium Galactica II
    Rise of Nations
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır