Skype (Linux) indir,download,yükle - Internet - Linux Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Linux » Internet » Skype (Linux)
   Skype (Linux)
  Boyutu : 9.41 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Linux
  Üretici Firma : Skype Technologies S.A.
  Ekleme Tarihi : 30-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden : Skype birkaç dakika içerisinde dünyanın herhangi bir yeriyle telefon görüşmesi yapmanızı sağlayan basit ve ücretsiz bir yazılımdır. Skype, sizleri KaZaA`yla tanıştıran kişiler tarafından yenilikçi P2P teknolojisi kullanılarak, sizi diğer Skype kullanıcılarıyla buluşturmak için yaratılmıştır. Çok yüksek telefon faturaları ödemekten sıkıldıysanız, Skype tam size göre!

Skype`ı yüklemek kolay ve hızlıdır. Sadece indirin ve kayıt olun. Birkaç dakika içinde kulaklığınızı takıp arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Skype mükemmel bir ses kalitesine ve noktadan noktaya yüksek korumalı şifreleme sistemine sahiptir. Hepsinden önemlisi, Skype`ı kullanmak için güvenlik duvarı (firewall) ya da router ayarları yapmanız gerekmemektedir.


Özellikler :

  • Başlangıç
    Burası ana sayfanız; tüm cevapsız çağrıları, cevapsız sohbetleri, vs. görebilirsiniz. Çevrimiçi kaç arkadaşınız olduğunu ve üyesi olduğunuz servislerin durumunu izleyebilirsiniz.

  • Arama
    Skype`ta birini aramak için o kişiyi kontakt listenizde bulup büyük yeşil butona tıklayın.

  • Konuşma
    Çok net olarak diğer kişilerle Skype`ta konuşma- bazı kişiler konuştukları kişilerin sanki yanındaymış gibi olduklarını söylüyorlar! Daha fazla konuşmak istemediğinizde sadece kırmızı butona basın.

  • Konferans
    Skype`la birebir görüşme dışında daha fazla kişi ile de aynı anda görüşebilirsiniz. Skype`la 4 kişiye kadar konferans görüşme yapabilirsiniz. Konferansa katılanların hepsi ile aynı anda görüşebilirsiniz.

  • Normal telefonları arama
    Skype`la, bilgisayarı olmayan kişileri de arayabilirsiniz. SkypeOut olarak isimlendirilen bu servisle dünyanın herhangi bir yerindeki bir telefonu çok düşük tarifelerle arayabilirsiniz.

  • Dosya transferi
    İnternetten indirdiğiniz güzel resimleri arkadaşınızın da mı görmesini istiyorsunuz ? Skype dosya transferi ile gönderin. Tüm Skype gibi bu da güvenli ve şifreli ve her büyüklükte dosyanın üstesinden geliyor.

  • Sohbet (Chat)
    Konuşmaya ek olarak mesajlaşabilirsiniz de ve 48 kişiye kadar arkadaşlarınızı mesajlaşmaya davet ederek grup sohbet (chat) yapabilirsiniz. Sohbet (chat) hoşbeş etmek ve partilerinizi organize etmek için idealdir!

    Anahtarlar:Skype (Linux) indir,Skype (Linux) download,Skype (Linux) indir,Skype (Linux) çek,Skype (Linux),Skype (Linux) mp3,Skype (Linux) şarkı sözü,Skype (Linux) film indir,Skype (Linux) film,Skype (Linux) açıklama,Skype (Linux) bul,Skype (Linux) video,Skype (Linux) bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Skype (Linux)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Hyla Fax
    Epona irc services
    gFTP
    MySQL (Linux)
    Democracy Player (Linux)
    Apollon
    PTlink.Services
    Abyss Web Server (Linux)
    NeoStats
    Downloader for X
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır