Subtitle Workshop indir,download,yükle - Çeşitli - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Çeşitli » Subtitle Workshop
   Subtitle Workshop
  Boyutu : 1.03 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : URUSoft
  Ekleme Tarihi : 06-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Artan hız, gelişen monitör ve ses sistemleri sayesinde, eskiden televizyonun yerini asla alamayacağını düşündüğümüz kişisel bilgisayarlarımız, artık film izleme keyfini de bizlere en iyi şekilde sunabiliyorlar.

Yepyeni film biçimleri, tek CD`ye sığabilmeleri için yapılan DivX, Xvid ve benzeri kodlama sistemleri ile en eski filmleri bile yüksek kalitede izleyebiliyoruz. Ancak, sizler de benim gibi gerçek film keyfini yaşamanın yolunun ancak sinemadaki gibi alt yazılarıyla beraber orjinal seslendirme ile olduğunu düşünenlerdenseniz, dublajlı filmlerden ziyade alt yazılıları tercih ediyorsunuzdur. Günümüzde, Cnbc-e gibi televizyon kanalları, dizi ve filmlerin orjinal hallerini bozmadan alt yazıları ile bize sunuyorlar ve ciddi televizyon izleyicileri tarafından oldukça beğeniyle takip ediliyorlar.

Sırf bu zevki bilgisayarınızda yaşamak için orjinal bir film aldınız ve alt yazı arayışına girdiniz. Internetten elinizdeki filmin alt yazısını aradınız; sadece bir adet Türkçe alt yazı bulabildiniz. Hemen medya oynatıcınız ile filminizi açtınız ve alt yazıyı da ekleyip tam filminizden keyif almaya hazırlandınız ki...

Alt yazınız, izlemeye çalıştığınız film ile ne yazık ki uyumsuz çıktı...

Eğer siz de bu durumdan sıkıldınız ve alt yazılarınızı hem kendiniz düzenleyip filme uygun hale getirmek, hem de iyi bildiğiniz yabancı dilinizi kullanarak sizler gibi dublajsız film izlemeyi seven sinema tutkunları için yeni baştan hazırlamayı istiyorsanız, Subtitle Workshop en önemli yardımcınız olacaktır.

Programın kullanımı : Subtitle Workshop, içinde birçok alt yazı ayarı bulunması, Türkçe olması, tamamen ücretsiz olması ve profesyonel alt yazı çeviricilerinin ihtiyacı olan araçları içermesinin yanında, basit senkron hatalarını düzeltmeyi isteyen amatör kullanıcıları da ürkütmeyen, kolay anlaşılabilir arabirime sahip olması ile uzun süredir alt yazıcılar arasında oldukça popüler bir yazılım. Araç çubuğundaki Film yazılı yerden filminizi açtıktan sonra, Dosya ----> Alt yazı yükle seçeneğini seçip alt yazınızı çalıştırmanız ile bir anda bir metin düzenleyici haline geliyor. Bu aşamadan sonra, seçtiğiniz alt yazı, cümle cümle ayrılıp, gösterileceği kare sayısı şeklinde düzenlemenize açık hale geliyor. Eğer, alt yazınız elinizdeki film ile uyumsuzsa, filmde geçen ilk ve son konuşmanın sürelerini not alıp, Film ----> Senkronizasyon ----> Senkron noktası ekle seçeneğinden Basit yazılı sekmeyi seçip, kaydettiğiniz bu değerleri girdikten sonra da Ayarla! tuşuna basarak, alt yazınızı filminiz ile uyumlu hale getirebilirsiniz. Program, otomatik olarak seçtiğiniz yeni değerlere tüm alt yazıyı orantılıyor. Bu aşamadan sonra alt yazınızın tüm film ile uyumlu olup olmadığını kontrol edip, Dosya ----> Kaydet ile düzenlediğiniz bu alt yazıyı kaydetmeniz yeterli olacaktır. Artık filminizi can sıkıcı kelime hataları ve senkronizasyon sorunları olmadan rahatlıkla izleyebileceksiniz.

Programın, bu basit senkron ayarı özellikleri dışında, film kare oranı ayarı, alt yazı yaratma ve düzenleme, 60 kadar alt yazı biçimi arasında dönüşüm yapıp kayıt edebilme, çoklu senkron noktası ile çalışabilme, dil değiştirebilme ve senaryo desteği gibi birçok profesyonel aracı bulunduğunu da profesyonel kullanıcılar için hatırlatmamızda fayda var.

Desteklenen alt yazı biçimleri :

  • Adobe Encore DVD (*.txt), Gelişmiş SubStation (*.ass), AQTitle (*.aqt), Captions 32 (*.txt), Captions DAT (*.dat), Captions DAT Metni (*.dat), Captions Inc. (*.txt), Cheetah (*.asc), CPC-600 (*.txt), DKS (*.dks), DVD Junior (*.txt), DVD Alt Yazı Sistemi (*.txt), DVDSubtitle (*.sub), FAB Subtitler (*.txt)
  • IAuthor Senaryosu (*.txt), Inscriber CG (*.txt), JACOSub 2.7+ (*.jss; *.js), Karaoke Lyrics LRC (*.lrc), Karaoke Lyrics VKT (*.vkt), KoalaPlayer (*.txt), MAC DVD Studio Pro (*.txt), MacSUB (*.scr), MicroDVD (*.sub), MPlayer (*.mpl), MPlayer2 (*.mpl), MPSub (*.sub), OVR Senaryosu (*.ovr), Panimator (*.pan)
  • Philips SVCD Designer (*.sub), Phoenix Japanimation Society (*.pjs), Pinnacle Impression (*.txt), PowerDivX (*.psb), PowerPixel (*.txt), QuickTime (*.txt), RealTime (*.rt), SAMI Yakalaması (*.smi), Sasami Senaryosu (*.s2k), SBT (*.sbt), Sofni (*.sub), Softitler RTF (*.rtf), SonicDVD Oluşturucusu (*.sub), Sonic Senaryocusu (*.sst)
  • Spruce DVDMaestro (*.son), Spruce (*.stl), Stream SubText Oynatıcısı (*.sst), Stream SubText Senaryosu (*.ssts), SubCreator (*.txt), SubRip (*.srt), SubSonic (*.sub), SubStation (*.ssa), SubViewer 1.0 (*.sub), SubViewer 2.0 (*.sub), TMPlayer (*.txt), Turbo Göstericisi (*.txt), Ulead DVD Workshop 2.0 (*.txt), ViPlay Alt Yazı Dosyası (*.vsf), ZeroG (*.zeg)


  • Önerimiz : Sub, Srt ve Txt uzantılı biçimlerde kayıt yapmanız, medya oynatıcıları (Media Player Classic, VLC Player, BSPlayer ve benzerleri) kullanımınızdan tam uyum almanızı sağlayacaktır.

    Anahtarlar:Subtitle Workshop indir,Subtitle Workshop download,Subtitle Workshop indir,Subtitle Workshop çek,Subtitle Workshop,Subtitle Workshop mp3,Subtitle Workshop şarkı sözü,Subtitle Workshop film indir,Subtitle Workshop film,Subtitle Workshop açıklama,Subtitle Workshop bul,Subtitle Workshop video,Subtitle Workshop bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Subtitle Workshop
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    FairStars Recorder
    Instantcopy
    Video Capturix 2002
    All Media Fixer Pro
    DVD Region+CSS Free Lite
    007 MP3 Sound Recorder
    Codec Viewer
    ASFRecorder
    Windows Media Encoder
    4Front EQ10
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır