Ubuntu (Dapper Drake) indir,download,yükle - Dağıtımlar - Linux Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Linux » Dağıtımlar » Ubuntu (Dapper Drake)
   Ubuntu (Dapper Drake)
  Boyutu : 698 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Linux
  Üretici Firma : Canonical Ltd.
  Ekleme Tarihi : 23-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ubuntu Linux, Debian tabanlı ücretsiz ve profesyonel Linux dağıtımıdır. Ubuntu ailesi bildirilerine göre(Ubuntu Manifesto): Ubuntu ücretsiz bir yazılımdır, insanlar kendi dillerinde bu yazılımı kullanabilirler, değiştirmekte ve kendilerine göre düzenlemekte tamamen serbesttirler.

Ubuntudan bazı esintiler:
  • Ubuntu tamamen ücretsizdir ve öyle devam edecektir. Para isteyen "enterprise edition" gibi sürümleri çıkmayacaktır. Bu konuda prensipleri olan bir Linux ailesidir.
  • Ubuntu en iyi çevirileri, ve dökümanları içerir. Tamamen yerel bir yazılım gibidir.
  • Her 6 ayda bir yeni sürüm dağıtıma sunulacaktır. Her dağıtım için 18 ay destek verilecektir. (breezy, hoary, warty gibi, Yani 5.04 yada 5.10 Colony 1-4 çıkması bununla ilgili değildir. )

  • Ubuntu 1000 den fazla uygulama ve araçlarla en güncel kernel(çekirdek) ve Gnome üzerine kurulu komple bir işletim sistemidir ve tek CD`dir.Ubuntu 5.10 Breezy Badger stable(kararlı) son sürümdür, yani önceki tüm aksaklıklar kontrol edilmiştir.

    indirdiğiniz .ISO dosyasını boot edilebilecek şekilde CD`ye yazdırdıktan sonra kurulum yapabilirsiniz. Kurulum esnasında karşınıza gelecek dil tablosundan Türkçe seçeneğini seçerek kuruluma Türkçe devam edebilirsiniz. Gnome masaüstü varsayılan masaüstü olarak gelecek. KDE masaüstü yöneticisini sonradan kurabilir yada Kubuntuyu deneyebilirsiniz. Eksik olduğunu düşündüğünüz programları
    "#apt-get install" komutunu root iken konsola yazarak kurabilirsiniz. Yeni başlayanlara tavsiye edilen popüler bir Linux dağıtımıdır. Debian tabanlı ve kullanıcı dostu olması Ubuntuyu en iyi dağıtımlardan yapan özellikler. Debianın nazlı kurulum aşamaları yerine kolay kurulumu, yeni başlayanlar için vazgeçilmez olmasını sağlıyor.
    Kurulumu x86 işlemcili bilgisayarda yapmalısınız. Diğer işlemci seçenekleri için Tıklayınız.
    Not :
    Dağıtımın Live olarak adlandırılan ve sistemi açıp CD`den çalıştırılan sürümünü Buradan işlemcinize göre olan dağıtımı indirebilirsiniz.

    Anahtarlar:Ubuntu (Dapper Drake) indir,Ubuntu (Dapper Drake) download,Ubuntu (Dapper Drake) indir,Ubuntu (Dapper Drake) çek,Ubuntu (Dapper Drake),Ubuntu (Dapper Drake) mp3,Ubuntu (Dapper Drake) şarkı sözü,Ubuntu (Dapper Drake) film indir,Ubuntu (Dapper Drake) film,Ubuntu (Dapper Drake) açıklama,Ubuntu (Dapper Drake) bul,Ubuntu (Dapper Drake) video,Ubuntu (Dapper Drake) bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Ubuntu (Dapper Drake)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    SimplyMEPIS Linux
    Klax Live CD
    Debian Linux (Network Ins
    Turkix
    SLAX Live CD Standard Edi
    Pardus Linux Çalışan CD (
    Monoppix
    SuSE Linux
    Mepis
    Ubuntu (Dapper Drake)
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır