Zet Foto indir,download,yükle - Veritabanı - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Veritabanı » Zet Foto
   Zet Foto
  Boyutu : 7.69 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Zet yazılım
  Ekleme Tarihi : 03-12-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden; Okullar için çalışan fotoğrafçılar için hazırlanan programda okul ekle penceresini kullanarak çalıştığınız okulları ve sınıflarını ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz okulların logolarını da bu pencerede ekleyebilir, parlaklık ve kontras ayarları ile oynayabilirsiniz. Eklediğiniz okulları tabloda görebilir, istediğiniz değişiklikleri düzelt seçeneği ile yapabilir veya silme seçeneğini kullanarak okulları silebilirsiniz. Okul silme işlemini seçeceğiniz bir şifre ile koruma altına alabilirsiniz.

Programın öğrenci ekle seçeneği ile eklemiş olduğunuz okullara öğrenci ekleyebilirsiniz. dilerseniz yine bu pencere de eklediğiniz öğrencilere tek tek resim ekleyebilirsiniz. Yine okul bölümde olduğu gibi eklediğiniz öğrencilere ait bilgileri düzeltebilir ya da öğrencileri silebilirsiniz.

Öğrenci penceresinde bulunan toplu resim ekleme seçeneği ile öğrenci kaydetmiş olduğunuz sınıflara toplu olarak resim ekleyebilir, eklediğiniz resimleri çevirebilir, parlaklık ve kontras ayarlarını değiştirebilirsiniz. Ayrıca çektiğiniz resimlerin sırasında bi sorun varsa resimleri aşağı ya da yukarı kaydırabilir, fazla resimleri silebilir ve boş resim ekleyebilirsiniz.

Yedek penceresi ile programda kaydettiğiniz tüm verileri vereceğiniz bir yola kaydebilirsiniz. Hızlı yedekle seçeneği ile daha önce belirlediğiniz yola yedek alabilir, otamatik yedekle seçeneği ile yedeklemeyi belirlediğiniz aralıklarla programa otomatik olarak yaptırtabilirsiniz. Yedeklediğiniz bu verileri geri yükle seçeneği ile tekrar yükleyerek veri kayıplarından kurtulabilirsiniz.

Programın araçlar penceresindeki rapor sihirbazı seçeği ile okullar için hazırlayacağınız not defterleri ile kimliklerdeki yazı renklerini ve fon renklerini kolayca okullarınızın isteklerine göre değiştirebilirsiniz. Ayrıca not defterleri ve kimliklere okul logolarının ve yetkili imzalarının eklenmesini de yine bu sihirbaz sayesinde flu veya orjinal olarak yapılabilir.


Anahtarlar:Zet Foto indir,Zet Foto download,Zet Foto indir,Zet Foto çek,Zet Foto,Zet Foto mp3,Zet Foto şarkı sözü,Zet Foto film indir,Zet Foto film,Zet Foto açıklama,Zet Foto bul,Zet Foto video,Zet Foto bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Zet Foto
SEÇMECE PROGRAMLAR
Database Browser
Otel Takip ve Kimlik Bild
YarışSever Bülten Analiz
KonakSis Müşteri Takip ve
CD-MAN CD Takip
Mis Muhtar
İş Takibi
Portföy Takip
Secere Aile Soyağacı Prog
TekSOFT Hasta Takip
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır