BitDefender Free Edition (Linux) indir,download,yükle - Araçlar - Linux Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Linux » Araçlar » BitDefender Free Edition (Linux)
   BitDefender Free Edition (Linux)
  Boyutu : 4.18 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Linux Konsol
  Üretici Firma : SoftWin
  Ekleme Tarihi : 20-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
BitDefender Free Edition yazılımının Linux işletim sistemi için hazırlanmış sürümüdür. BitDefender Free Edition, ücretsiz bir virüsten koruma yazılımıdır. Dünyanın en etkili virüs tarama motorlarından birine sahip olan yazılım, kendiliğinden güncelleme özelliği ile veritabanını yeni çıkan zararlılara karşı yenilemektedir. Yerleşik bir virüs tarama aracına sahip olduğundan istenilen anda sisteminizin tümünü ya da seçtiğiniz bir bölümünü taramanızı sağlamaktadır. Dosya ya da klasörlerinizi yalnızca farenizin sağ tuşuna bastıktan sonra uygun komutu vererek hemen taratabilme imkanınız da bulunmaktadır.

Yazılım oldukça sade bir arayüze sahiptir ve tema desteği de sunmaktadır. Riskli görünen dosyaları karantina klasörüne taşımakta ve tercihinize bağlı olarak analiz edilmek üzere BitDefender laboratuvarına göndermenize olanak vermektedir. Yazılımın tüm bu olumlu özelliklerine karşın gerçek zamanlı koruma özelliği bulunmamaktadır. Günümüzde yeterli anlamda güvenlik sağlanabilmesi için gerçek zamanlı tarama özelliği virüsten koruma yazılımlarının vazgeçilmez ve temel özelliklerinden birisi haline gelmiştir. Bu yazılımı yerleşik bir virüs tarama yazılımı olarak görmeniz yararınıza olacaktır.

Yazılımın Genel Özellikleri
  • Virüs tarama ve silme: güçlü tarama motoru ile tüm virüsleri her zaman algılama ve silebilme. Bu özellikle kullanıcılar istedikleri zaman tarama motorunu çalıştırarak sistemlerini taratabilmektedir.
  • Zamanlamalı tarama: sisteminiz üzerinde, istediğiniz ileri bir tarihte tarama görevi atayarak, o zaman geldiğinde yazılımın kendiliğinden tarama yapmaya başlamasını sağlayan özelliktir. Böylece sisteminizde işlem yapmadığınız ileri zamanlarda daha önceden tarama planları yapabilmeniz sağlanmaktadır. Tercihe bağlı olarak isterseniz tam sistem taraması isterseniz de sürücü taramaları yaptırabilirsiniz.
  • Anlık tarama: sahip olduğunuz dosya ve klasörleri, yalnızca üstlerine gelip sağ tıklayarak anında virüs denetiminden geçirebilirsiniz.
  • Tema destekli kullanıcı arayüzü: yazılımın görünümünü özelleştirebilir, kendiniz yeni arayüzler tasarlayabilir ya da diğer arayüzleri kullanabilirsiniz.
  • Karantina: virüs bulaşmış olduğu düşünülen zararlı dosyaları karantina klasöründe sisteme zarar vermeyecek biçimde tutma. Olası risklerin tümüyle önüne geçebilmek amacıyla karantina klasöründeki dosyaları BitDefender laboratuvarına göndererek analiz ettirme imkanı da tanımaktadır.
  • Raporlama: tarama sonuçları hakkında ve yapılan diğer tüm işlemlere dair ayrıntılı bilgiler alabilmenizi sağlayan özelliktir.

    NoT : Yazılımın Windows işletim sistemi için uyumlu sürümüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Anahtarlar:BitDefender Free Edition (Linux) indir,BitDefender Free Edition (Linux) download,BitDefender Free Edition (Linux) indir,BitDefender Free Edition (Linux) çek,BitDefender Free Edition (Linux),BitDefender Free Edition (Linux) mp3,BitDefender Free Edition (Linux) şarkı sözü,BitDefender Free Edition (Linux) film indir,BitDefender Free Edition (Linux) film,BitDefender Free Edition (Linux) açıklama,BitDefender Free Edition (Linux) bul,BitDefender Free Edition (Linux) video,BitDefender Free Edition (Linux) bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    BitDefender Free Edition (Linux)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    mrt_McAfeeFetchUpdates
    File Roller
    Electronics Optimizer
    InterScan VirusWall
    Ghost for Linux
    Guarddog Personal Firewal
    RAV AntiVirus Desktop for
    ScanModem
    PenguinTV
    Glom
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır