Smart CD Menu Creator indir,download,yükle - CD - DVD Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » CD - DVD Araçları » Smart CD Menu Creator
   Smart CD Menu Creator
  Boyutu : 5.91 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Cupid Info Systems
  Ekleme Tarihi : 22-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
İyi bir arşiviniz ve yeni bir CD/DVD yazıcınız var. Elinizdeki programlarınızı, aynı dergi eklerindeki CD`lerinki gibi interaktif menüler ile hazırlamak istiyorsunuz. Veya müşterileriniz için, kendiliğinden açılabilen, profesyonel bir menü içinde, CD/DVD içeriğinizin dağıtımını yapabileceğiniz bir Menü hazırlama programı arıyorsunuz...

CIS Smart CD-Menu Creator, sizleri bu dertlerden oldukça profesyonel tasarımı ve ücretsiz oluşu ile kurtarabilir, gerek kendiniz, gerekse de müşterileriniz için oldukça şık tasarımlı CD/DVD menüleri oluşturmanıza olanak sağlar.

Yazılım, oldukça kolay kullanımlı bir arabirim ile beraber geliyor. Bu arabirim üzerinden istediğiniz menü tasarımlarını yaratabilir, istediğiniz resimleri, interaktif menüleri, tuşları, lisans bilgilerini, ve benzeri tüm değişiklikleri kolaylıkla gerçekleştirebilir, dilerseniz şirket logonuzu da ekleyip, hoş müzikler eşliğinde tamamen size ait profesyonel CD/DVD menülerini oluşturabilirsiniz.

Not : Yeni sürümünde, oluşturduğunuz menülerinize yükleme, metin belgesi, lisans ve yardım seçenekleri, CD`ye gözat, hazırlayan bilgisi ve çıkış tuşlarını da ekleyebilme özellikleri sunulmuş.

Anahtarlar:Smart CD Menu Creator indir,Smart CD Menu Creator download,Smart CD Menu Creator indir,Smart CD Menu Creator çek,Smart CD Menu Creator,Smart CD Menu Creator mp3,Smart CD Menu Creator şarkı sözü,Smart CD Menu Creator film indir,Smart CD Menu Creator film,Smart CD Menu Creator açıklama,Smart CD Menu Creator bul,Smart CD Menu Creator video,Smart CD Menu Creator bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Smart CD Menu Creator
SEÇMECE PROGRAMLAR
Burn At Once
Power CD DVD Recovery
Ultimate CD/DVD Burner
AudioRoom CD Recorder
Nero Template Package-2
Daemon Tools
Cdr Label
AutoPlay Magic
AoA DVD Ripper
CloneDVD
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır